Шок! Победителка в „Ергенът“ НЯМА! – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Шок! Победителка в „Ергенът“ НЯМА!

Стоп кадър/бТВ

Сезон 3 на “Ергенът” стартира по бТВ и конспирациите относно финала и победителката валят като топъл пролетен дъжд. По форумите вече се разкриват пикантни подробности около риалити шоуто, като според някои избраницата на Александър Младенов вече е ясна и това е Надежда Вишева. 

 Източници от екипа на предаването обаче имат по-различна версия.

Човек от кухнята, пожелал анонимност, разкри пред Intrigi.bg, че всъщност победителка този сезон няма да има.

“Ергенът си тръгва сам. На финала остават Маги Томова и Йоана Младенова, но Алек няма да избере нито една от тях. Той дори игнорира финалното явяване, като изпраща драматична бележка по водещия Наум Шопов”, разкрива нашият източник. В писмото Ергенът пишел до Маги и Йоана, че много ги харесва, прави комплименти колко са прекрасни и мили, но пътят му е друг.

Подобен финал не е изключен. Ергенът не е задължен да предлага брак на никоя от участничките и в крайна сметка може да избере да не подари годежния пръстен. Историята на формата помни подобен развой на събитията в Американския The Bachelor преди повече от 10 години. Тогава ергенът Брад Уомак се спира на две финалистки, но в крайна сметка отхвърля и двете дами и победителка няма.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар