циганин

Шофьорът на буса, по който стреляха полицаи, върнете ми буса нямам книжка, ама с него си храня децат

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Съставен му и акт, че шофира без книжка.

Полицаи стреляха по микробус в ромската махала на Самоков по време на акция. Вътре обаче вместо следи от престъпление откриват кон, видеото бързо обиколи социалните мрежи. От МВР твърдят, че са открили стрелба по буса заради неизпълнение на полицейско разпореждане.

Шофьорът разказа, че видял как полицай маха с ръка, за да спре, но си помислил, че му „прави здрасти” и затова продължил. След това чул изстрелите и започнал да бяга, защото се уплашил.

След още няколко метра спрял. Казва, че не чул сирените. След излъчения репортаж мъжът е извикан в полицията за разпит. Съставен му и акт, че шофира без книжка.

Той помоли полицаите да му върнат буса, защото с него изкарва прехраната на семейството си, но нямало как да си изкара книжка, понеже имал само шести клас.

От полицията не дават подробности защо е имало засилено полицейско присъствие в района, но вчера стана ясно, че са задържани в района и едни от най-големите контрабандисти на нарязан тютюн в България. Тече проверка на действията на униформените.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар