Шпицкомандата „Автолелки ГЕРБ“ премина в атака срещу протестиращите по цялата страна

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Шпицкомандата „Автолелки ГЕРБ“ премина в атака срещу протестиращите по цялата страна.  Любимото занаятие на тези камикадзета е да мачкат с коли протестиращи. След нагласената до болка случка на „Синтяноково“ в София, агресивна шофьорка се опита да гази и протестиращ от блокираното кръстовище във Варна.

Защо жени? И защо лелки?

Жените са по презумция невинни същества. Те имат свещената задача да раждат деца, да доразлистват дървото на живота. Дори и да са смачкали някой, то не се брои за чак толкова голям грях. Жените могат да дават газ напред и да се опитват да минат през крака на някой и друг несъгласен с властта. Защото съществата от този вид са низши и може би дори нямат душа. Като животните. Докато жените с двата хубави автомобила, ах как намекват те за стройната организация „Жени ГЕРБ“, са винаги в правото си. И защо да не са, като са от по-високо поставена в йерархията каста.

Всичко би било хубаво, дори леко романтично, ако, и двете дами не се държаха като надлежно инструктирани. Те нервничеха предумишлено, изпадаха по сценарий в истерия и ръмжаха с педала.

Лошото е, че за разлика от всички топмодели на ГЕРБ с висши длъжности по министерства, агенции и общини, двете лелки бяха не особено привлекателни. И за това  по-подходящи за скандали. Типични автолелки, като тази от Варна даже каза, че не можела да кара на заден.

Много странно, че и в двата случая полицаите се намесиха срещу тях с невиждани за униформени по света флегматичност. Шофьорките, дали газ срещу човешки тела, не получиха дори по едно актче по Закона за движение по пътищата, по който полицията разрушава цели палаткови лагери. Със съд пък бяха заплашени тези, които бяха нарочени за смачкване.

За това пък, веднага висши политици ог ГЕРБ се изказаха патетично за уродливите лица на протестиращите. Автолелките завъртяха чакръците на поредната зле измислена провокация.  Да чакаме ли тогава екшън и от „Гейове ГЕРБ“? Откъде ще дойдат обаче те? Явно, че няма откъде, освен от „Мъже ГЕРБ“.

Цанко Цанев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар