Щерката на Илиана Раева и Наско Сираков Славея отлага сватбата с годеника си – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Щерката на Илиана Раева и Наско Сираков Славея отлага сватбата с годеника си

ФБ/Илиана Раева

Щерката на Илиана Раева и Наско Сираков Славея отлага сватбата с годеника си, пише Ретро. Новината за това е песен за ушите на президента на българската федерация по художествена гимнастика, тъй като Раева направи всичко по силите си, за да осуети сватбата между двамата влюбени.

До гуша ми дойде от нейните прибързани решения. После пак е на моята глава”, беснеела Раева пред свои близки.

Звездната наследничка Славея се сгоди преди повече от 4 месеца на остров Бали за тайнствен по-възрастен от нея мъж. Двамата обаче все още не са си казали “Да”, а близки до семейството разкриват, че Славея имала известни колебания относно големия ден.

Новият годеник със сигурност не е от спортните среди, както би се искало на Илиана Раева. Славея обаче доказа през годините, че не се съобразява с предпочитанията на майка си за зет, а дори напротив – подбира пълната противоположност.

Припомняме, че Раева вече няколко пъти бра срам с избора на щерка си за мъж. Първият й годеник бе порно актьорът Алекс Ломски, който почина внезапно преди няколко години. След него Славея сякаш от нищото изкопа нов годеник – Иван Борисов, от когото е и първородната й дъщеря Амили. Раева и на него не симпатизираше, а малко след като се примири с избора на щерка си, Славея го заряза.

Сега тя искала да даде още малко време на дъщеричката си да свикне с новия мъж в живота им и да го приеме. Малката Амили харесвала бъдещия си пастрок, но трудно възприемала факта, че майка ѝ ще се омъжва за друг, различен от татко ѝ.

Притесненията ѝ относно сватбата били именно да не сбърка отново. Затова щерката на шефката на гимнастичките решила да пръв път да послуша майка си и да си даде малко време първо да опознае добре мъжа до себе си.

Преди седмица щерката на Раева, годеникът ѝ и малката Амили бяха на морска почивка, където Славея отново отвя мрежата с превъзходно тяло за разлика от любимия си. Той не спира да търпи подигравки в мрежата заради корема си.   

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар