Щерката на Цацаров – юрисконсулт на Николина Ангелкова, шефката ѝ е съпруга на строителен бос, участвал в грабежа на „Хемус” (ДОКУМЕНТ)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов падна от власт, но мафиотският гербаджийски кръг остава непоклатим по министерствата, разкри източник.

Гордата гербаджийска фамилия Цацарови

Затова подаваме сигнал до новата власт, която трябва да разбута кочините надолу по веригата – „Ти си го избра” Сотир Цацаров е уредил дъщеря си Диана Сотирова Цацарова за юрисконсулт в Министерството на туризма по времето на злощастната Николинка Ангелкова.

Врътката става през 2020 г., когато ВИП щерката е трудоустроена в Министерството на туризма като юрисконсулт в Дирекция „Международно сътрудничество и инвестиции в областта на туризма”.

Заповедта за назначаване на Цацарова е №РД-02-35-04/17.02.2020 на базата на спечелен конкурс, на който щерката на бившия главен прокурор, настоящ шеф на КПКОНПИ и много близък до Баце пловдивчанин е класирана, защо ли не се учудваме, на първо място…

ВИП щерката, съвсем нормално, е спечелила конкурса по времето на ГЕРБ…

Още по-любопитно е коя е шефка на въпросната синекурна дирекция – Светлана Големанова.

 

Оказа се, че това е съпругата на шефа на „Агромах” Христо Савев, любимата фирма на ГЕРБ за грабежи в строителството. Именно това е фирмата, която е в основата на източване на 60 млн. лева кеш от АМ „Хемус”, изнесени в чували от „Асет банк” на Младен Михалев – Маджо, за което първо Narod.bg писа.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар