Войн

Щетите за Украйна са невъзстановими. Руската мощ расте

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ударите на руската армия по инфраструктурата на Украйна причиняват невъзстановими загуби. Това заяви бившият съветник на експрезидента на Украйна Леонид Кучма – Олег Соскин в петък, 8 септември, пише Известия

„Ударната мощ на Русия чрез безпилотни самолети, ракети по Украйна се увеличава. Вече на практика са станали тотални. С един удар се нанасят почти невъзстановими загуби“, заяви политическият анализатор в своя канал в YouTube.

Той също така отбеляза, че при засилените руски удари украинските власти могат само да правят „празни изявления“ и декларации, а назначаването на нов министър на отбраната, според него, едва ли ще промени нещо.

По-рано, на 3 септември, руското министерство на отбраната съобщи, че руските Въздушно-космически сили са нанесли безпилотен удар по складове за съхранение на гориво за снабдяване на украинската военна техника в пристанище Рени в Одеска област. Министерството уточни, че целта на удара е била постигната и набелязаните обекти са били поразени.

Руските военнослужещи започнаха да нанасят удари по обекти от критичната инфраструктура в Украйна от 10 октомври 2022 г. Както отбеляза тогава руският президент Владимир Путин, това беше отговор на терористичните действия на киевския режим, по-специално на Кримския мост.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар