Ще ви настръхнат косите какви предателства и корупция са натворили Борисовите хора

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Отказвам изобщо да отговарям на опорките за Радев, БСП и прочие. От 11 години Борисов управлява с Доган,, Пеевски, Първанов, Марешки, Каракачанов, Симеонов – на практика в Парламента няма никакъв инакомислеш глас с изключение на малко останали некупени депутати от БСП.

Изградиха неформални и формални мрежи за съгласуване на интереси, за координирана кражба на бизнес, публични средства, за споделена корупция, която потопи цялата държава и ни закотви за дълги години на дъното на ЕС.
И тези „полезни“ идиоти на Борисов от условно десни, ме убеждават, че битката била комунисти – антикомунисти, и че Кремъл свалял Борисов.
Къде видяхте антикомунисти сред управляващите и такива които достойно защитават българските интереси срещу Кремъл.
Класиката в жанра е – махнете корупцията и руското влияние ще отслабне и социалната справедливост и благоденствието ще станат факт.
От доста време попълвам пъзела на Балкански поток и трябва да ви кажа че там има не само предателство на българските национални интереси и гранд корупция, но има държавна измяна защото Борисов е поставил държавни компании и институции в услуга на Кремъл, като е осигурил пряк достъп на руски компании извън процедури, със съзнанението, че така допуска да се разшири агентурната мрежа на Русия.
Били сме членове на НАТО и на ЕС!? Да, ама на хартия.

Ще ви настръхнат косите какви предателства и корупция са натворили Борисовите хора.
Просто сега се обединяват всички честни хора и гледат да спасят държавата си.

Илиан Василев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар