Война САЩ

Ще изгладувате лицемерието, мерзавостта, тщеславието на запада, жаждата му за ресурси и господство, скрити за фалшиви идеали

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Платен статус.

Миротворците, умиротворителите, великите радетели на мира НАТО, дето са поставили един тон военни бази в чужди държави с насочени дула към братушките – ТОЗИ СЛАВЕН И ВЕЛИК НАРОД – щели да стегнат редиците и да подготвят нови 300 хиляди войника да са нащрек, ако евентуално Украйна вземе хептен да издиша, да й ударят едно рамо.

Са, това сме го обсъждали, че с наливане на военна техника, жива сила, боеприпаси в една държава на границата на друга, не се цели военен конфликт, ами чисто и просто това е акт на мирен, добросъседски порив, който ние простите, ограничените и платените не може да разберем. И че чрез наливане на същото във вече развил се конфликт там, дето си ръчкал да се развие, е всъщност желание за по-бързо потушаване на войната, а не продължаването й. Пардон, ВОЕННАТА ОПЕРАЦИЯ.Да се зачеркне.

Това се нарича евроатлантическа логика за балъци. Видя се, балъци много.

Но друго ми прави впечатление и това е изказването на ДПС тази сутрин. Че българинът трябва да отстоява ценностите си, ако ще това да значи да умре от глад. Въпрос на ценностна система било да заемем страната на добрите срещу лошите и да умрем от глад заради това. После господина от ДПС си намества вратовръзката на костюма, чиято цена може да изхрани четиричленно семейство за месец. И вика:

Всички усещаме кризата по джоба си!

И знаете ли? Те ви вкарват в тази криза поради един много прост факт – На тях не им пука за вас. Те няма да стоят нито на студено, нито на гладно, нито ще изперкат психически от стрес. Не те, а вие ще платите цената да сте на страната на добрите. И таз добра! Но вие няма да сте дори на страната на добрите. Ще изгладувате лицемерието, мерзавостта, тщеславието на запада, жаждата му за ресурси и господство, скрити за фалшиви идеали. Докато тези, които носят истинските ценности ще бъдят замеряни с телата ви – гладни, боси и умрели от студ. Вие сте оръжието, което се строява на източния фронт. И сте заели страната на лошите.

 

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар