Ще има „утре“ за българите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В тъмните времена на днешното време се лутаме в собствените си въпроси за бъдещето на България. Ще ни има ли, дали сме последните…? Отричаме настоящето, втренчваме се в миналото, надъхваме се, въпреки, че дълбоко в душите си знаем, че думите ни са напразни. Защото всъщност бъдещето е в ръцете ни.

Утре се решава днес! Днес трябва да решим дали да търпим маските на лицата си и безропотно като овце да се отдалечаваме от другите хора, да ги подозираме и да се страхуваме от ближните си. Днес трябва да решим дали да търпим правителство, което ни ограбва и съсипва. Днес трябва да решим какво да правим със здравеопазване и министър, които допускат българи да бъдат разкарвани с линейка и да умират на прага на болници, които отказват да ги приемат. Днес трябва да решим кое е по-важно – Хелоун с чудовищата или Денят на будителите с България. Всичко започва ДНЕС!
И днес аз избирам светлината. Избирам България. Избирам да се съпротивлявам на унищожението и опитите за унищожение на българския дух. Избирам да бъда българка и да не се предавам. Днес аз избирам! Утре ще бъде късно.

Затова днес си задайте въпроса на какво сте готови за България! Попитайте се дали ви харесва това, което се случва около вас и докъде сте готови да стигнете, за да го промените. И дали предпочитате да се снишите в собствената си кочинка и да чакате в примирение и ужас заколението, или да излезете и да се биете като лъвове, дори краят да е предизвестен?

Бъдещето ЗАПОЧВА ДНЕС!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар