Зеленски

Ще свалят ли западните кукловоди Зеленски до понеделник?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Две новини стартират деня.#МиТуу подхващат Илън Мъск с кон за масаж. Няма начин това да не е знак за предупреждение за линч към Мъск от страна на глобалистите! Ситуацията е безпрецедентна, защото имаме явна връзка между думите на Мъск в последните дни и моментална реакция от резервоара със змиите. Той каза няколко неща, които явно не е трябвало да казва, най-вече, че смята да гласува вече за републиканците, а не за демократите, поради несъгласие с политиката им. Ох, колко много неща има в това изказване!

 

Първо, Мъск има милиони хора след себе си, такова изказване може да предизвика изборно цунами, а на есен ще има избори за Конгрес. (Как се еманципирахме, вече и вътрешните американски дела гледаме, не само турски сериали) Да приказва така, това си е удар по клинтънитите отвсякъде. И хоп, явява се на сцената веднага стюардеска, която внезапно си спомня, че той и предложил да и купи кон в замяна на еротичен масаж. Ехааа, жестока идея!

 

Между другото, аз съм силно възмутена от липсата на реакция на #МеToo България, което мълчи грозно пред лицето на страшна гавра с женската същност, осъществена от някакво безумие, наречено Ергенът, в което някакъв коч си избира жена по телевизорите, сякаш сме на сергия в Рияд!? М?!? Were are you, #MeTooooo?Но да се върна на неволите Мъскови.

 

Второ, той каза, че може и да не купи Туитър, ако се докаже, че над 40% от спрените акаунти в мрежата, са спрени по политически причини. Ми че то други причини няма! И сега той как си позволява да обсъжда изобщо такава клауза, я веднага една спомнила си жертва на еротичните му стремежи!Тя пък искала кон, завидях, и аз много обичам коне, егати!

 

Въпросът е, за втори път го задавам, преминава ли Илън Мъск от другата страна и това преминаване свързано ли е със загубите на глобалистите по всички квадратчета на шахматната дъска? На мен ми прилича на бягство от „реалността“ и влизане в действителността, където байдънчетата яко губят позиции, подкрепа, доверие и успех. Все пак за Мъск последното, което може да се каже е, че не умее да надушва успеха.

 

Разбира се имам и подвъпроси. Като например, има ли Мъск разговори с хора от антиглобалисткия свят и по-специално с военните от други държави? Но не очаквам отговор.Важното е, че му лепнаха стюардеска!Ту са секретарки, ту са стюардеси, всекиму каквото трябва.Другата новина разбира се идва от Русия.Обявено изнасяне на съдържанието на Азовстал и край на съпротивата в град Мариупол.

 

В резултат Азовско море вече не е украинско, стана си отново руско. Русия на Каспийско, Азовско и Черно море означава уайлд кард за световен хегемон. Но само за който чете историята, който не, вярва на Александър Йорданов и неговите „Украински уроци“.Какво ще става сега, ще видим.Ще свалят ли западните кукловоди Зеленски до понеделник, ще видим.Тактически и стратегически Русия осъществи най-тежката част от операцията си – превзе Мариупол.

 

Военните казват, че операцията в Азовстал е била в определение „невъзможна“ поради изключителната сложност на условията. Как са успели, те си знаят, ще разкажат. У нас.Божанчо Аналитичния нещо се възпали, щял да ни спасява от дезинформацията. Нямам какво да кажа, Богомил Бонев е прав, нищо друго не трябва да се прави освен да се изчисти БНТ, БТВ и НОВА. Нищо друго. Нито е сложно, нито скъпо.

 

Даже ще спестят разходи.Впрочем, случващото се с Мъск, каквото и да е то точно, показва, че има аспект, който не бях взела впредвид в борбата със злото. А именно, че винаги е възможно враговете да преминават от другата страна и че винаги това показва кой е победителя. Имаше там нещо за един кораб и мишките му….

Анастасия Гешева,фейсбук

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар