Кирил

Ще се лее българска кръв: Западните агенти Борисов и Петков получиха заповед да вкарат България във война

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кошмарният план на новото правителство – въвличат ни във войната

ВАЖНО, НАИСТИНА ВАЖНО.

Който има очи, да види. Който има уши, да чуе.

Проблемът не е просто в имунитета.

Да беше само това!

По-страшно е.

Неолибералният Запад е разпоредил правителство на ГЕРБ с официалния им политически противник ППДБ, защото само под такава формула и с такава конфигурация България ще се включи активно във войната. С жива сила. На първо време – един батальон, два кораба…

Информиран човек съм, уви.

ГЕРБ и ППДБ са двете безпрекословно придворни на посолството партии, чиито лидери се държат с компромати и се плашат със санкции. За да слушат.

До изборите в САЩ има година и половина, корумпираните демократи бързат тази война да ескалира и фронтът да се разшири с натовска държава. Конфликтът трябва да стане източноевропейски, регионален. Избрана е покорна и периферна България. Все пак само едно малко море дели Варна от Одеса…

Очевидно е, че ни готвят за това. Няма да се разминат черните забрадки на майките, ракетните обстрели – привидно само по военни цели. Чак тогава ще ни просветне, но късно.

Нашето поколение не е преживявало ужаса на войната. За нас тя е абстракция, нещо, което няма как да ни докосне и това е даденост. Не вярваме до последно и сме престъпно лекомислени.

Подвластни сме на пропагандата и лесносмилаемите клишета на Сорос – “Ако не си за Зеленски, си враг на демокрацията и евроатлантизма”, “Русия е абсолютното зло”, “Западът е доброто”, “Интересите на Европа са над националните”, “Който е срещу новото правителство, е агент на Радев и Кремъл”…

Не искам да плаша никого. Това не са конспиративни брътвежи или пропутинска пропаганда. Ненавиждам Путин, както всеки друг диктатор и милитарист, но това не е нашата война. Нашите синове и дъщери нямат място в нея. Абсурдно е да превръщаме градовете ни в пушечно месо на Кремъл. Достатъчно направихме..

Да беше за отечеството, да се хвърлим и да се прежалим.

Но за бизнес интересите на Байдън – баща и син?!

Пиша го сега, за да се уплашим навреме. Борисов, Петков, Бойкикев, Василев ще ни въвлекат във войната РЕАЛНО – чрез новия КАБИНЕТ НА ВОЙНАТА и ястребите, номинирани за министри.

Въпрос на малко време, броени месеци.

Присъдата е издадена. Да не се молим за отсрочка, а да се ядосаме и да разваляме сделката ИМ, която ще плащаме с кръв.

В противен случай – който може, да бяга и да се спасява. Сега. Или поне да отпраща децата далеч от тая мръсотия.

Наистина не съм вярвал, че ще го кажа, защото цял живот съм убеждавал децата си да останат в родината…

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар