Ще се смаете: Баба Ванга със стряскащи пророчества за 2021 г.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В интернет се появи пророчество на Ванга, която разказа за това какви събития ще се случат на планетата през 2021 година.

Съдейки по казаното от ясновидката, спокойствие няма да има, защото предстоят много неприятни събития, пред които страните ще се изправят.

Според ясновидката през 2021 г. ще има голяма демографска криза

Освен това България ще трябва да премине нови тестове, свързани с външнополитическата сфера. Наред с други неща, гадателят каза, че много страни ще поставят спица в колелата на България, но дори и при такъв натиск страната ще може да оцелее, докато ще стане още по-силна, а духът на всички руснаци само ще се засили.

През 2021 г. много хора ще полудеят и ще започнат да умират от това, а не от някаква болест. Възможно е всичко това да е свързано с коронавируса.

Според ясновидката през 2021 г. хората най-накрая ще могат да се справят със страшна болест, отнела живота на мнозина

Освен това наближава и унищожаването на Северна Америка.

Голямата част от континента ще бъде наводнена. Доналд Тръмп ще бъде и последният президент на САЩ, тъй като заради тежък вирус ще избухне гражданска война и Белия дом ще бъде разрушен.

За далечното бъдеще тя прогнозира, че животът в Космоса, а през следващите 200 години хората ще се свържат с духовните си братя и сестри от други светове.

Петролът вече няма да се използва, а слънцето ще се превърне в най-мощния източник на енергия.

„В началото на 21 век човечеството ще се отърве от рака. Ще дойде денят, в който той ще бъде унищожен“, предрича още баба Ванга.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар