Щом Лена е идеала на Киро тъпото и баща му, представете си за какво ниво на човешка и професионална неспособност става дума!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Щом Лена е идеала на Киро тъпото и баща му (няма как тъп син да излезе от умен баща), представете си за какво ниво на човешка и професионална неспособност става дума! Лена и професионализъм са оксиморон. А точно тя им била идеал. Потрес, потрес, потрес!

Лабораторният плъх Денков потвърди анализа ми моментално. Пълно отрицание на очевидното, казаното, показаното, случилото се. ПП продължават играта “Нищо не знам, никой не познавам, не съм се срещал с никой, нищо не зависи от мен, даже кафето ми го поръчват”. Фазата на отричането на видимото.

Поне Габриелът млъкна, че не знаела, не познавала, не била ходила при….Откакто шефът и вчера каза, че правителството е наредено от…. и от….. Фазата на отричане е основната форма на загиващата прозападна групичка. Нека си продължават. Докато отричат и хоп, ще се озоват в брутално неприятна за тях реалност. Ще им дойде времето. Ама така да мигаш насреща с очилца 😄 и да си министър председател и все нищо не знаеш…. Много са готини!

 

Анастасия Гешева

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар