Явор Божанков от Комисията по Ревизия: Илчовски направи 3 много важни Разкрития за Мафиотското управление на Борисов!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Комисията за ревизия на 10-годишното управление на Борисов, както и целият 45-и парламент бяха системно саботирани от ГЕРБ“, коментира днес депутатът от БСП и член на комисията по ревизия на управлението на ГЕРБ Явор Божанков.

Като пример за саботажите на Хунтата той посочи техните предложения за мажоритарен вот и старото им предложение за нова конституция, които, според депутата целят дестабилизация на държавата и връщането им на власт.

 

„Пример за това е и комисията по ревизия – ГЕРБ на два пъти провалиха нейните заседания. Ако човекът, бе изслушан от комисията – бизнесмена Илчовски, независимо дали той е прав или не, изнася такива скандални факти, той трябва да бъде изслушан. Три основни теми имаше в неговото изказване – от едната страна – той нагледно и схематично разясни как насилствено властта на Борисов превзема и подчинява бизнеси. От другата страна той обясни как се „напомпват“ фалирали дружества и след това чрез тях се източват пенсионните фондове. И от трета страна – Илчовски представи конкретни данни за връзката политика-бизнес, и то с особено големи суми. Човекът също не е случаен – той има бизнес с над 70 млн. годишен оборот. А двамата с обвинения от него Иван Ангелов (собственикът на „Градус“), който беше изслушван заедно с Илчовски от комисията, всъщност спореха кой е по-близък до Борисов, кой е ритал мач с него, кой е бил заплашван с прокурор или с друга държавна институция.

 

ЯВОР БОЖАНКОВ

Причината този скандал да е в тази комисия е пълната абдикация на държавното обвинение. Защото е всеизвестен факт, че главният прокурор Гешев е алергичен към теми, в които са замесени Борисов и Пеевски, а именно те са някои от главните действащи лица в тези разкази“, каза още Явор Божанков по темата. Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар