Явор Дачков припомни интервю с Борисов от 2009 г. заради Сретен Йосич: Ще вкарам Станишев и Доган в затвора

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Явор Дачков припомни на българите интервю на Бойко Борисов от 2009 година с думите: “Минало и забравено”.

Във въпросния материал Борисов в качеството си на столичен кмет обещава, че ще преследва Станишев и Доган до затвора след като научава, че мнозинството в Народното събрание е сформирало специална анкетна комисия във връзка с т. нар “случай Сретен Йосич”.

Ето я и публикацията на Дачков:

15 април 2009 г. Коментар на столичния кмет Бойко Борисов, след като научава, че мнозинството в Народното събрание е сформирало анкетна комисия във връзка с т. нар “случай Сретен Йосич”

“Станишев и Доган прекрачиха прага на политиката и чрез партиите си се опитват да ме атакуват лично”, каза пред журналисти столичният кмет Бойко Борисов, след като научи, че мнозинството в Народното събрание е сформирало специална анкетна комисия във връзка с т. нар “случай Сретен Йосич”.

Борисов нарече акта “срам за Станишев и Доган, срам за институцията, наречена парламент”. “Бих казал на Станишев и Доган, че в момента те си играят с моя живот. Станишев и Доган прекрачиха границата на политиката и чрез партиите си се опитват да ме атакуват лично. Това е пряк опит да се посегне на живота ми.

Ще ги преследвам и двамата до край след този случай. Ще ги преследвам до затвора. За човек, който сме задържали и екстрадирали от страната при добре планирана акция, който сега ни обвинява, за да се прикрие, те създават комисия.

Отзвукът от всички служби при провеждането на акцията беше, че тя е брилянтна…

Някъде в чужбина някой се опитва да се оправдае с моето име, а те правят анкетна комисия. Защо не създадоха анкетна комисия за замените на гори и за строителството на НАПИ, а създават анкетна комисия за Сретен Йосич – човека, за който Холандия изпрати военен самолет, а по-късно и Сърбия поиска екстрадирането му.

Това не е лична атака, а пряк опит да се посегне върху живота ми. В единия случай това може да означава човек да бъде насочен към този, който конкретно го е задържал, а в другия – с тези действия да се оправдаят други действия, които биха довели до посегателство върху живота ми”, каза столичният кмет. 15.04.2009 г.

Източник: vesti.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар