Явор Златанов се яви на разпит в ГДБОП – Правосъдие – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

 Явор Златанов се яви на разпит в ГДБОП

стоп кадър,Нова

Продължават разкритията по аферата „Осемте джуджета“. Днес показания в ГДБОП даде Явор Златанов. Той и неговият баща – Илия, спорят за собствеността на бизнеса им с асансьори. Двамата обаче заедно обвиняват в рекет бившия следовател Петьо Петров, по-известен като Еврото.

Явор Златанов не скри, че до тук се е стигнало след „война” с баща му, свързана със семейния бизнес. По думите му двамата не са в добри отношения от години, а той е бил принуден да се откаже от своята част от бизнеса.

„Любена Петрова е уникален крадец, който изпозлва Прокуратурата, за да ме ограбят. Целта им беше да ме убият и за малко да успеят. Откраднаха ми всички спестявания, всички ценности, които бях събрал. Златанов ми отне фабриката с материалите в нея“, коментира Явор Златанов. 

По думите му аферата можело да се определи като „семеен скандал“ допреди да се намесят Пепи Еврото, Любена Петрова и останалите. 

„Илия не е добре психически, не се държи адекватно. Не успя да приеме, че бизнесът искаше да го забрави. Зад гърба ми проведе фалшиво събрание на съдружниците, а аз не бях поканен на него. Така искаше да ме изведе от управлението на фирмата“ обясни още Явор Златанов. И добави, че очаква този път пред съда да се изправят виновниците, както и прокурорите, замесени в случая. 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар