Ягодово пълнолуние днес: Какво не бива да правите – Любопитно

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На 22 юни 2024 г. в 04:10:32 часа настъпи Пълнолуние в знака на Козирога. Настоящето пълнолуние е Ягодово и символизира любовта, чистотата и просперитета.

Омагьосващото име “Ягодово пълнолуние” е дадено много отдавна, според легендата, от северноамериканските индианци, които забелязали, че първото пълнолуние през юни се пада по време на беритбата на ягоди.

Тази година опозицията на Луната и Слънцето ще се случи два пъти. Точно след месец предстоящия разговор между двете небесни тела ще се повтори и ще затвърди важността и приоритетите по темите Рак-Козирог.

Знакът на Козирога е известен със стремежа си към лидерство и търсене на признание. Затова първото лятно Пълнолуние ще е значимо за онези, които се стремят към професионално развитие и постигане на целите.

Познаваме Пълнолунието със своята ярка и пленителна лунна светлина. Тогава Луната като фенер, осветява Земята карайки ни да обръщаме поглед към нея. Тогава се случва нейния най-уверен и категоричен разговор с вечния и партньор Слънцето.

Диалогът ще засегне оста Козирог-Рак, която ще осмисли най-важните сфери от живота ни. Това са семейството и дома от една страна и от друга нашето социално положение, стремеж към професионално развитие и престиж.

Ако на Новолуние можем да посяваме мечти и желания, сега е моментът да почистим бурена около реколтата си. Фазата на Пълнолунието се свързва с освобождаване на ненужни мисли, отношения и действия.

При това Пълнолуние трябва да погледнем към Слънцето в Рак, чрез грижи и внимание към родителите, бабите, дядовците и хората, които са ни отгледали. Трябва да отделим време и внимание на партньора си, децата или внуците. Направете това, което сте отлагали във времето, говорете и покажете чувствата си. Денят е хубав за изчистване на дома, занимания в градината и двора, разглеждане на гардероба и освобождаване от ненужни вещи, дрехи, бижута и аксесоари.

Слънцето е чудесно подкрепено от любвеобилната Венера и бъбривия Меркурий. Това приятелство между планетите ще ни донесе желание за търсене на диалог и изясняване на стари казуси в личен и професионален план. Подкрепата на Венера ще ни кара да търсим щастие, развитие и просперитет в къщи и на работното място. Търсете споделеност, подкрепа и диалог. Сега имате подкрепа от звездите за да заявите себе си и да сбъдвате мечти, оставайки настрани излишното.

Следващите две седмици ще са благоприятни за намаляване на теглото, изчистване на организма и ефективност при физическо натоварване.

Какво да правим

завършване на текущи задачи и проекти;

връщане на дългове;

занимания с творчество и медитация;

изпълнение на дадени общения;

сдобряване с онези, с които сме се скарали.

Какво да НЕ правим

В периода на Ягодовото Пълнолуние е добре да избягваме:

Започване на каквито и да е нови проекти;

Взимането на съдбоносни решения;

Безразсъдните рискове

сключването на големи финансови сделки;

прекомерната консумация на алкохол и храна;

споровете и конфликтите;

изясняването на отношения;

участието в интриги и обсъждането на други;

преумората и извънредна работа;

взимането и даването на пари назаем.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар