Язовир “Студена” е източен през пръскачките на парламента

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Фейк бюлетин

БРЕЙ ЧЕ СЕ ОБЪРКАХМЕ! – плесна се по челото Спецпрокуратурата.

След като екоминистърът Нено Димов бе унищожен чрез “показно убийство”, прокуратурата се сети, че май се е объркала и промени версията си за водната криза.

“Министър Нено не е виновен, бадява го бастисахме министърчето”, обяви разкаяна прокурорка и припомни тезата на прокуратурата от миналото лято, че хакерите от “ХАК Груп” освен с течове на данни от НАП се занимават и с други течове на националната сигурност – на пръскачките пред Народното събрание.

“Тия хакери пак ни преметнаха!” – обясни ядосано прокурорката. “Влезли са в сървърите на “Напоителни системи” и през пръскачките пред парламента са източили язовир “Студена”, допълни тя. Журналисти и граждани изразиха почудата си – как така през пръскачките!

Ако беше така, жълтите павета и центърът на София би трябвало да са под вода!

Прокуратурата обясни рационално и този парадокс. От пръскачките водата не се изливала пред НС, а била пренасочвана към различни промишлени предприятия, захранвани с питейна вода. На всичкото отгоре хакерите прекарвали водата и през пречиствателни станции, за да се подиграят допълнително на народа, индустрията, правителството и националната сигурност.

“А какво ще стане с Нено Димов при това положение?” – попитаха журналистите.

“Е, какво, какво… Ще го държим в това положение до Великден и ще му кажем: Нено, стани и ходи на ски в Банско!” – отговори прокуратурата и сложи край на диалога с медиите.

Автор: Фалшимент Петров (СЕГА)

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар