Янка Такева даде суперимот на мъжа на Ангелкова

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Съпругът на ексминистър Николина Ангелкова стои зад забавния модел: заведение с агенция за недвижими имоти, който се разполага в един от най-хубавите и най-скъпите имоти на Синдиката на българските учители.

Напомняме, че неговата несменяема шефка Янка Такева успя при управлението на старата власт да вреди дъщеря си за заместник-областен управител на София.

А тя извади изпълнителен лист за неплатени наеми на БСП, която пък оспорва документа. Той е стигнал на Позитано 20 по „втория начин” – изваден от новия оргсекретар на Нинова и бивш пощальон – кадърът на ДПС Цветелин Софрониев, който от дни смени мястото на чиновник в областната администрация, откъдето бе изгонен, с креслото в червената централа.

19 минути изпрати до Янка Такева въпроси с отдаването на имота за т.нар. RE клуб, поради настояване на учители. Те се питат на какво основание тяхната собственост е отдадена на съпруга на ексминистърката? Проведен ли е конкурс? Каква е стойността на сделката? Къде изчезна Взаимоспомагателната каса на Синдиката и най-вече парите от нея?

Както можеше и да се очаква, 3 дни не получихме отговор от Янка Такева, но разчитаме все пак да намери време при толкова много сделки и плетеница от интереси, да ни отвърне. Още повече, знаем още немалко факти, които следва да коментира.

Христо се ожени за Николина през 2014 г., когато тя стана министър първо в служебното правителство на Плевнелиев, където водеше транспорта, но не можа да го удържи и беше пренасочена към туризма в редовния кабинет Борисов 2, а в Борисов 3 запази поста като, по ирония на съдбата, беше квота на Патриотите и по-специално на НФСБ.

Независимо от войните, които водеха с нейния ресорен вицепремиер и лидер на партията Валери Симеонов. В края на управлението на старата власт из върхушката се заговори за несъвършенства в брака им, но пък тази есен имат първокласничка.

Радостина Тонева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар