Ясна е самоличността на един от погребаните край Клисура, близките му дали 1000 лв. за кремация

Ясна е самоличността на един от погребаните край Клисура, близките му дали 1000 лв. за кремация

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След експертиза е установена самоличността на един от седмината незаконно погребани до село Клисура, каза говорителят на районната прокуратура Десислава Петрова.

„Гражданин е подал сигнала за намерените тленни останки, като незабавно са предприети действия от МВР. Извършен е оглед, при който са били установени първоначално в плитък гроб тленни останки на три лица, а под тях – тленни останки на още четири лица“, обясни прокурор Десислава Петрова.Разследващите вече са разговаряли с роднините на установения починал. Те били платили 1000 лева за кремация. Месец след това получили и урната.


„До момента е установено, че тези роднини на починалото лице с установена самоличност, за което няма данни за насилствена смърт, са заплатили на обвиняемия 1000 лева за кремирането на неговите останки, а след месец са получили и урна с прах“, посочи още Петрова.

Задържаният по случая с погребаните хора мъж не признава вината си, утре прокуратурата ще поиска постоянния му арест. Той е с инициали Г.Е./бел. ред. Георги Енев/. 

Телата на седем души са намерени в покрайнините на София, близо до Банкя, по случая е задържан мъж, който е с обвинение за изнудване. Това съобщиха по-рано днес от МВР.

Установени са останките на три жени и четирима мъже.

 

Задържаният по случая с погребаните хора мъж не признава вината си, утре прокуратурата ще поиска постоянния му арест.

Източник: dir.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар