Ясни са цветовете, в които ще се предлагат смартфоните iPhone 16

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В последните дни видяхме нови снимки на макети, за които се твърди, че представят дизайна на модели от серията iPhone 16. За спецификациите на устройствата също знаем някои детайли, а сега се появи и информация за очакваните цветове. 

В социалната мрежа X анализаторът Минг-Чи Куо, който е вероятно най-достоверният източник на слухове около Apple и други технологични компании, споделя, че iPhone 16 Pro и iPhone 16 Pro Max ще се предлагат в черно, бяло (или сребристо), сиво (вероятно естествен титан) и розово. Розовото действително се е появявало и в предишни слухове, така че днешната информация ги потвърждава.

По-достъпните iPhone 16 и iPhone 16 Plus ще се предлагат в черно, челено, синьо и бяло, твърди Куо. 

Разбира се, Apple може да даде различни имена на тези цветове, както например наричаше бялото Starlight. И дори името да е същото като с това на вече съществуващ модел, то цветът на живо може да изглежда различно, смята анализаторът. 

Очакваме премиерата на четирите модела през септември, като това може да е последната година, в която получаваме iPhone в тази конфигурация. Говори се, че през 2025 г. ще видим чисто нов iPhone Slim, който ще предложи радикална промяна в дизайна на смартфоните на Apple. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар