Ясновидката Фидес Хюсеин: Борисов е много зле със здравето, между ноември и февруари виждам жестока смърт!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Фидес Хюсеин почти няма грешна прогноза, което я прави една от най-добрите в занаята на ясновидството и неслучайно се счита за наследница на Ванга!

Пророчицата Фидес Хюсеин упражнява дарбата си да вижда в бъдещето от 7-годишна. На 11-годишна възраст вече е много известна из цялата страна и по 40 коли се редят пред дома й всеки ден, а самата Ванга я посочва за своя наследница.

Фидес е мюсюлманка по религия. Родителите й умират сравнително рано, между 50 и 60-годишна възраст. Оттогава тя е свикнала да се оправя сама в живота. Никога не е поглеждала друг мъж, освен съпруга си.

През годините Хюсеин нашумя със сътрудничеството си на полицията по някои заплетени случаи. Тя насочи разследването към извършителя на бруталните убийства на сестрите Белнейски.

Сред клиентите на ясновидката през всичките тези години е имало и доста известни личности. Самият Жан Виденов я е посещавал. Подземният бос Иво Карамански пък е получил предсказание от нея за своята смърт.

„Предсказах смъртта му точно така, както се случи, само датата не познах. Той обаче тогава не ми повярва и само след година го убиха.“, спомня си Фидес Хюсеин.

Криминалните й предсказания обаче не спират дотук. Тя предсказва, че през зимата ще има убийство на политик. Това ще се случи между ноември и февруари, писа Bradva.bg.

Фидес не споменава името на политика, но в същото време разкрива, че Бойко Борисов вече е много зле с кръвното и здравето му постоянно се влошава. Дали обаче той ще бъде въпросният политик, не се знае. Съществува вероятността предсказанието да не е точно и да не става дума за насилствена смърт.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар