Ясно е, че Борисо няма понятие и нищо не разбира от икономика и управление

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Имам едно интересно предложение към премиера Борисов. Предлагам го в малко суров и необработен вид, но това не намалява стойността му, защото е важна идеята.

Тъй като е повече от ясно и очевидно, че господин Борисов няма понятие и нищо не разбира от икономика и управление, би било продуктивно и за него, и за държавата час по-скоро да му се сформира един екип от учители и преподаватели в професионални икономически/търговски гимназии, (някога ги наричахме техникуми, а още по-добре би било преподавателите да са от някое СПТУ – средно професионално-техническо училище), които всяка вечер да слушат и гледат новините, а след това с молив и бял лист да обясняват на премиера какво е положението в икономиката на държавата за деня и какво се очаква да бъде в близкото бъдеще.

Учителите биха улеснили премиера, като му рисуват опростени схеми, защото Бойко обича онагледените умозаключения и други подобни комикси.

Препоръчвам учителският екип да бъде съставен без намесата на министрите на Борисов, защото ако те участват, всичко ще се обърка още повече. Учителският екип не бива да бъде с особено висока калификация и да е обучен да се изразява максимално просто и разбираемо, когато анализира разните стопански ситуации.

Убеден съм, че идеята ми, макар и в твърде суров вид, ако се реализира, ще допринесе и за авторитета на премиера, и за просперитета на населението българско.

P. S. Тази идея е приложима и за останалите отрасли и сектори на стопанския, социалния, съдебния, образователния, здравния и всички останали сектори в живота на държавата.

Любомир Кольовски

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар