Ясно е че МВР нямат нито ДНК, нито заподозрян за зверското убийство. Явно е и друго, че изнасилване може и да не е имало.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

МВР за пореден път са в задънена улица, а лицата които трябва да дават обяснение пред медиите дотолкова се оплетоха във версиите си, че сега остава само медиите да открият някъде очилата или нещо друго от изчезналите вещи на жертвата и по възможност това да е в някоя от стаите на психо – диспансера наблизо и всичко да приключи, защото нещата вече излизат от контрол а събитията след зверското убийство на Виктория Маринова в Русе, започват все повече да заприличват на кошмара, който преживяха МВР с убийството край Нови Искър.

Тогава си нарочиха някакъв Горски човек и накрая го намериха самоубил се, но в случая в Русе все още явно нямат потенциална жертва и не знаят на къде да поемат с версиите.

Главният прокурор и министъра на МВР днес са в Русе, което пък от своя страна означава само едно или от МВР вече имат профила на извършителя и той е някой с влияние и възможности в града или околността или нямат нищо и сега на място трябва да измислят версията и да арестуват поредният набеден, защото надали някой в България е забравил смъртта на сестрите Белнейски и как откриха виновният за тяхната смърт.

Всеки един себеуважаващ се криминалист е наясно, че ако е имало изнасилване на 100% ще има и ДНК материал за изследване, а тези 100% материал вече щяха да са дали резултат, но както виждаме виновен и арестуван все още няма, затова и версията с ДНК то, като нищо ще бъде забравена.

Няма значение, че самият Бойко Борисов я пусна за пред медиите вчера.

Второ след разговори с полицаи присъствали на първият оглед, разбрахме, че картината е била потресаваща и не може да се опише с думи, което пък от своя страна говори за нечовешка агресия и други мотиви за това престъпление. Но пък от МВР началниците нещата не изглеждат точно така.

Не трябва да забравяме и факта, че Виктория Маринова е работила и като разследващ журналист, както и други неща от ежедневието и за които сега не трябва да говорим, за да не пречим на разследването, но едно е ясно – изнасилване може и да не е имало.

Вещи може и да не са липсвали. МВР може да е пуснала в началото дезинформация за медиите, за да не се покрие извършителя, но както знаем, не от филмите от Америка за които Борисов постоянно говори пред медиите, за разкриването на едно убийство са важни първите 24 часа – колко минаха господа криминалисти досега?! Някой ще каже ли истината на глас, че един професионален килър може да направи всичко наобратно на нормалната логика, за да прикрие поръчковото си изпълнение.

Има ли изобщо на мястото и в жертвата ДНК материал за който говорехте вчера?! И защо жертвата е открита случайно, но пък все още не знаете номерата на всички, които са били в обхвата на мобилните клетки на GSM операторите там? След като знаете приблизително времето на убийството, няма ли камери в района на които да видите, какви хора са се насочвали натам? Случайно накрая да не се окаже, че убиеца е дошъл с лодка отнякъде и сега го търсите по поречието на Дунава?

Много въпроси станаха господа служители на МВР, които чакат своите отговори и то не от няколко медии, а от цялото общество и отговори трябва да има днес, а не дежурното работим по случая.

Отговори, които да докажат, че милиардите които всяка година “усвоявате” не се наливат в една каца без дъно, която отдавна е прогнила и трябва да се изхвърли – завинаги.

Въпроси на които отговорите трябва да ги дадете, не защото вие сте тези които трябва да се грижат за сигурността на гражданите, а защото утре на мястото на Виктория Маринова може да са вашите майки, вашите сестри, вашите жени, вашите дъщери – нали знаете, че няма никой застрахован от това да не бъде жертва на престъпление не само в България, а и по целият свят, поне това трябва да си спомняте от школата в Симеоново, ако сте учили някога там.

И не на последно място господа МВР служители, някак си не върви, когато давате пресконференции да изглеждате като треторазрядни мутри с ланци и татуировки по ръцете, било то и в неделя, било то и в Русе, защото именно тези неща създават впечатление, че системата отдавна не е това, което беше, а се е превърнала в една силова групировка, която работи само и единствено за Герб.

Бог да я прости Виктория!

Запалете днес по една свещичка за душевният и покой!

Владимир Владимиров
ХАК НЮЗ

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар