Кадиров изпита синовете си в стрелковите им умения. ВИДЕО

Кадиров изпита синовете си в стрелковите им умения. ВИДЕО

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Чеченският лидер Рамзан Кадиров се похвали в канала си в Телеграм със стрелковите си умения. В същото видео той изпитва и двамата си сина Ахмат и Адам как се справят в стрелбата с няколко вида оръжия. Макар и доволен, Кадиров-баща казва, че обучението и на двамата трябва да продължи.

КритичноБГ припомня, че само преди дни Ахмат Кадиров стана заместник-министър на физическата култураспорт и младежка политика. Адам Кадиров оглави службата за сигурност на баща си.

В Гудермес (град в Чеченската република) проверих уменията на Ахмат и Адам Кадирови за боравене с огнестрелно оръжие. Самият аз също изстрелях няколко патрона„, пише Рамзан Кадиров.

„Руският университет на специалните сили Руспецназ, известен не само в нашата страна, но и в целия свят, предлага отлични условия за различни видове обучение, включително огнестрелно оръжие и тактическа подготовка“, допълва в поста си Кадиров.

Без да навлизам във всички подробности, ще кажа, че Ахмат и Адам отработиха мишените до съвършенство. Те демонстрираха доста високи резултати в стрелбата. Но при всички случаи ще трябва да продължат да работят върху военната си подготовка„, добавя баща им.

„Като виждам добрите резултати на момчетата, винаги си мисля, че техните успехи ще накарат скъпия им дядо Ахмат-Хаджи Кадиров да се гордее с тях. Ще засилим обучението в Руския университет за специални сили. Много се радвам, че нашата република разполага с такъв висококласен център за подготовка на подразделенията на специалните сили, който е отворен не само за военните, но и за всички желаещи. Добре дошли в РУС!“, завършва поста си Рамзан КадировКоментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар