10 години ГЕРБ, богатите станаха свръхбогати, бедните – свръхбедни

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След първата вълна на назначени милионери от Андрей Луканов и Иван Костов с влизането на България в Европейския съюз се създадоха и евромилионери под звучната абревиатура ГЕРБ (Граждани за европейско развитие на България), разбира се те също като предишните бяха точно определени.

Еврофондовете и парите на евроемигрантите, както и на някои заблудени европейски и други инвеститори, създадоха среда за създаване на евромилионери чрез приетия в името на евроинвестициите плосък 10 процентов данък, евтината работна ръка и скандалните обществени поръчки.

Управлението на партия ГЕРБ започна първо от строежа на софийското метро, после влезе в държавата и започна да строи скандалните си магистрали, водни цикли, спортни зали, паркови и градински и безвъзмездно оборудвани фабрики с европари и стандарти.

По този начин с над 10 милиарда евро ГЕРБ създаде своите евроолигарси. Успоредно с чисто корумпираните класически източващи държавата милионери „честни частници“ като Делянчо, Веско, Кирчо, Цветелинка,Гошо,Симеон и други герои на капиталистическия грабеж.

За нас останалите има 250 лева пенсия, 700 лева заплата, най-много 1000 и да емигрираме, вместо на 1 май да протестираме с барикади, срещу капиталистическите скари.

podoko.eu

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар