10-годишно момиченце губи зрението си! Да помогнем да вижда живота!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Родителите на едно малко момиченце търсят помощ. Гюнеш е само на 10 годинки, а страда от тежката диагноза птоза на двете очи.

Ето какво казва майката на детето:

Първият сняг заваля и донесе много радост за малки и големи. Но моето детенце, с всеки изминал ден губи зрението си и не се знае още колко време ще може да вижда и тя зимната приказка!

Гюнеш е само на 10 годинки, а страда от тежката диагноза птоза на двете очички! Направихме изследвания в България и специалистите ни насочиха да търсим спасение в чужбина. След няколко запитвания се свързахме с турската болница Газиосманпаша и там ни очакват възможно най-скоро, за да спасят зрението на детето ми!

Време за губене нямаме, нямаме и необходимата сума, но вярвам че с подкрепата на много добри хора, ще успеем да съберем средствата. Първата оферта от болницата е на стойност 6000 евро, ще бъдат направени обстойни изследвания и на база на резултатите, ще се пристъпи към операции!

Само вие ангели на доброто, можете да спасите моето дете, за да вижда майка си, баща си, всички добри хора, да играе с дечицата и да граби от живота!

Моля Ви, помогнете ни, с всяко дарение от 5, 10 или повече, дарявате светлина на детето ми! Моля Ви, с цялото си майчино сърце, споделете, за да достигне до повече хора и помогнете! Вярвам, че няма да ни оставите в този труден за нас момент!

ХелпКарма:

Дарителска сметка:

IBAN: BG58STSA93000026538440
BIC: STSABGSF
Гр. Варна
Гюнеш Хемати

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар