10 места, където Лидерът да се яви по голи баджаци

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Последните дни гледахме в живия живот пиеса от театър на абсурда. Нещо като Самюел Бекет („В очакване на Бобо̀“), нещо като Даниил Хармс („Падащият дедо“), нещо като нищо на света.

Сценарист, режисьор, постановчик и главен герой отново бе Бойко Борисов.
След повече от десетилетие във властта и 20 години публична дейност Бойко Борисов, който толкова пъти ни е изненадвал, отново успя да порази съзнанието ни – яви се пред камера по долни гащи и в тоя вид представи проектокабинета си, за да покаже, че поема отговорност.

Кандидат-министрите му, както е прието да се държат с Борисов, мяукаха и целуваха (не буквално) болния му крак, сервираха цялото си благолепие и коленопреклонност.

Възрастни хора, повечето с професии, донякъде уважавани… Беловласият Кирил Ананиев скочи като млада газела да обслужи въпросния крайник – нагласи вдигнатия крак на стол, което е разбира се хуманна постъпка, но стар човек може да е по-внимателен и да се забави със секунда-две в обгрижването на чорбаджията. Толкоз повече че Борисов държа крака си вдигнат на стола 10 секунди, след което го свали и изнесе 45 минути моноспектакъл в обичайния си маниер на „диалог“: той говори, другите слушат, пита ги нещо и не чака да му отговорят, прекъсва ги насред дума, за да си каже неговото.

На другия ден даде брифинг пред болницата в същите гащи, но беше сменил джапанките с маратонки.
С оглед на тия нови и нови естетически, етични и политически хоризонти, които откриват гащите на Борисов, предлагаме списък с места и събития, където Борисов да се яви в тоя дързък вид.
***

1. В приказката „Новите дрехи на царя“. Крайно време е Андерсен да се коригира политически коректно, защото сме сигурни, че царят от приказката не може да е съвсем гол, както вика детето в края, когато владетелят дефилира с „новите си дрехи“. Все някакво бельо трябва да е турил. Така че детето в приказката е по-правилно да вика: „Царят е по гащи!“

2. Като стрийкър на стадиона по време на Ел Класико – вечното дерби „Барселона – Реал“. Стрийкъри са тези хора, които излизат голи на големи спортни събития, за да ги види целият свят в натурален вид. Ако нашият има бельо, ще го излъчат по всички световни канали, ще се прочуе още повече. Специално в този случай заради Барселона трябва обаче да обуе не шорти или боксерки, а бикини.

3. В четвърти том на „Винету“. Пак на това събитие в болницата, където Борисов представи проектокабинета си, към края се върна за пореден път на любимата си тема колко всъщност е умен и как знае повече от опонентите си. Демонстрира го чрез изтъкване на факта, че „Винету“ е произведение в два тома – няколко пъти го повтори. „А те не знаят! – натърти Борисов. – Тя книгата е с два тома, аз ще им ги покажа!“ Всъщност книгата е в три тома, но това да му е пропускът на Лидера!

4. Напреко на кревата. Мата Хари да го аранжира и снима пак, ама с гащи.

5. В място за лишаване от свобода. Саддам Хюсеин го видяхме по бели гащи 2005 в британските таблоиди, които бяха добарали снимки на бившия иракски лидер в затвора. Борисов даже може да не го съдят и задържат, просто да влезе за една еротична сесия, да зарадва народа.

6. На корицата на женско списание. Давай, Бойче, веднъж се живее! Покажи на тия хора колко се раздаваш. И жените са хора, заслужават го!

7. Като башмайстор фаянсаджия в баня. Борисов призова ГЕРБ да покажат мъже с плочки. Да даде пример пръв с плочки за баня.

8. На президентска инаугурация. Оня ден Борисов пак завъртя плочата от двете страни и почна да къса листенцата на маргаритката публично – ще се кандидатирам за президент, няма да се кандидатирам! Независимо дали се кандидатира, независимо дали спечели – да се яви на церемонията в обнажен вид!

9. В третата серия на „Борат“. Саша Барън Коен, ако е умен, ще вземе Борисов за партньор на Мария Бакалова. И ще обере всички награди. Няма кой друг да затисне с шкембе Камала Харис.

10. В еротично кулинарно шоу с Джени Суши. Ще покаже как се готви харизматиквеник по епидермис и кюлоти. Може да разцелува Джени, без да иска разрешение – дори да го осъди Сушито, както изтормози боксьора Кубрат – кеф цена няма, чекмеджето отговаря!

Г-н БАЛЕВ

segabg.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар