10 неща, които ще разберете само ако сте Везни

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ако сте зодия Везни, то вие сте хора на хармонята и баланса. Обичате изящните неща и държите на добре свършената работа. Често търсите одобрението на околните, макар да се стараете да не го показвате. А ето и 10 от нещата, които ще разберете, само ако сте зодия Везни.

10 неща, които ще разберете само ако сте Везни
 © iStock

1. Винаги си задаватe въпроси

Вие сте хора на съмнението. Обичате да си задавате въпроси при всяка стъпка. Любимо занимание ви е, когато сте в компания, да повдигате питаният си пред тях. Сред репликите, които всички чуват често от вас, са “Не мислиш ли, че е по-добре…”, “Дали да не…” и т.н. Поработете върху увереността си. Интересно упражнение за вас е да с водите дневник с всичко, за което се съмнявате. Направете 3 графи – 1 за съмнението, една за мислите си и една за резултата. Така ще виждате черно на бяло дали взимате правилните решения.

 

2. Винаги търсите и доброто, и лошото

За вас светът не е само черно и бяло. Винаги търсите нюансите. Във всяка ситуация, във всеки човек намирате и доброто и лошото. Приятелите ви рядко ви търсят за съвет, защото ще затрудните решението им още повече, показвайте и плюсовете и минусите в дадена ситуация.

 

Кардиналните зодии в астрологията – какво трябва да знаете >>>

Какъв е приятелят Везни >>>

 

3. Премисляте всичко твърде много

Вие сте хора на разсъжденията. Това се вижда, когато трябва да вземете някакво важно решение. Опитвате се да разберете рисковете във всяка една ситуация, да предскажете възможните препятствия. Взимането на решение е бавен и продължителен процес, по време на който се измъчвате със съмнения.

10 неща, които ще разберете само ако сте Везни

 

4. Не можете да стоите сами

Вие сте сред хората, които не обичат да стоят сами. Имате нужда от компания. Общителни и харизматични сте, затова имате много приятели и винаги има на кого да се обадите.

 

5. Мразите бездействието

Вие не можете да стоите на едно място. Обичате да си търсите работа и да сте ангажирани през цялото време. Дори когато сте на почивка, или в отпуск у дома, лесно намирате с какво да си запълните времето, вместо да се излежавате или да спите до късно.

 

6. Лесно мените мнението си

Вие сте сред хората, които лесно могат да бъдат разубедени. Необходим е само един аргумент, за да промените позицията си. Причината се крие от една страна във вашата колеблива природа, от друга – в способността ви да виждате нюансите във всяка ситуация. Рядко сте упорити при отстояване на мнение.

Труден ли е характерът на зодия Везни >>>

Какво трябва да знаете за зодия Везни >>>

10 неща, които ще разберете само ако сте Везни

 

7. Чувствителни сте, макар да не го показвате

Вие сте хора с богата вътрешна душевност. Преживявате всичко – и доброто, и лошото, преминават през вас и оставят следа. Отвън можете да изглеждате сурови и непоклатими, но отвътре бушува океан от емоции. Лесно раними сте, но никога не показвате на околните да го видят.

 

8. Често издребнявате

Вие има едно много любопитно качество – често се вглеждате в детайлите. В същото време може да не забележите далеч по-голям и сериозен проблем. Стараете се да се въздържате от спорове, но често подхвърляте някоя и друга дребна забележка. 

Сладките изкушения на зодия Везни >>>

10 неща, които ще разберете само ако сте Везни

 

9. Обичате да работите и другите да знаят това

Вие сте трудолюбиви хора. Винаги сте първи на работното място. Спазвате крайните срокове и условията за свършване на дадена задача. Удовлетворението ви обаче не е пълно, ако околните не разберат колко много сте свършили. По един или друг начин подхвърляте кратки изречения или реплики, които да информират всички какво сте направили. А ако получите похвала, няма да навреди, нали!

 

10. Когато сте ядосани, сдържате всичко в себе си

Вие сте сред хората, които се ядосват мълчаливо. Не искате да навлизате в спорове, да доказвате правотата си или грешките на другите. Предпочитате да замълчите и да останете насаме, за да преодолеете гнева си. 

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар