100% карък: Свалиха номерата на шофьор, след това го глобиха, че ги няма

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Шофьор се превърна в най-големия карък, след като полицаи го спряха два пъти за ден за нарушения и го санкционираха. Младежът зад волана карал из Карлово в часовете след полунощ. Връщал се от парти.

Полицейски патрул обаче го спрял за проверка. Той отказал да бъде тестван за употреба на алкохол и наркотици. Последвала санкция – сваляне на регистрационните номера на сивата кола с марка „Фоксваген“. Вбесен, шофьорът се изнесъл с мръсна газ и се оттеглил от униформените, пише „Марица“.

След като поспал и прекарал деня вкъщи, младежът решил отново да се качи и да шпори с возилото. За лош късмет обаче, полицейски патрул го спрял за проверка на бул. „Освобождение“ в Карлово. Служителите на реда видели, че няма регистрационни табели.

 

При проверката било установено, че автомобилът е регистриран, а регистрационните му табели са били отнети в същия ден поради друго нарушение. Последвал акт на стойност 200 лв., както и отнемане на книжката за 6 месеца. Санкционираният шофьор обжалвал пред съда, но магистратите били категорични – наказанието остава.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар