100-килограмова жена уби мъжа си, като седна на лицето му

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

100-килограмова рускиня уби съпруга си, като го „удушила с дупе“, след като тя е седнала върху него. Татяна О. е обвинена в убийство, след като е отказала да пусне партньора си Айдар, докато той „не моли за прошка“, пише „Дейли Стар“.

 

Според доказателствата по делото дъщерята на мъжа видяла баща си притиснат с лице към леглото и хукнала да търси помощ от съседи в руския град Новокузнецк.

Съседка влязла при тях, но решила, че това е вътрешен спор, който двойката ще разреши. Татяна казала, че иска да го „успокои“, след като двамата са пили.

Скоро след това Айдар умрял, а жената изкрещяла, вследствие на което съседката се върнала и се обадила на линейка. Съпругът бил обявен за мъртъв на местопроизшествието.

По-късно медицински преглед установил, че мъжът е починал от „асфиксия от блокиране на дихателната система“, тъй като лицето му е било притиснато в матрака, а жената седяла на врата му, „използвайки краката си“.

При първото съдебно производство е оттеглено обвинение за убийство и Татяна е осъдена за причиняване на смърт по небрежност.

Тя не е имала намерение да го убива, смята съдът.

Тя беше осъдена на 18 месеца поправителен труд и осъдена да плати около 2000 британски лири „морални щети“.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар