1000 лв глоба и отнемане на книжката за шофиране в аварийната лента! Благодарим ви Герб

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Трафикът в последния работен ден преди Коледните празници ще става все по-осезаем и както всеки път наказанията ще валят като из ведро при установени нарушения. От КАТ ще следят за превишена скорост с камери от цивилни коли, като за целта са сформирани мобилни групи.
Стриктно ще се следи и за каране в аварийната лента на магистралата, като санкцията за това нарушение ще е в размер на 1000 лв. Освен паричната глоба обаче, ще бъде отнемана и книжката за 3 месеца.
С цел трафикът да остане нормален днес през целия ден е забранено и на превозните средства над 12 тона да излизат на магистралите. От Пътна полиция съветват да се въоръжите с търпение и да шофирате внимателно с подготвени за зимните условия автомобили. Очаква се засилен и натоварен трафик към туристическите и курортни комплекси, предимно към Боровец, Пампорово и Банско, съобщава главен инспектор Георги Петришки от Пътна полиция.
Към обяд се очаква интензивно движение по АМ „Тракия“ и АМ „Струма“, предимно в посока Кулата, на околовръстния път на София и входно-изходните артерии на големите градове. Затруднения се очакват и на АМ „Хемус“ заради продължаващите ремонтни дейности. Леки пикове в движението от Пътна полиция очакват на 1 и 5 януари заради края на ученическата ваканция.
Що се отнася до обстановката по граничните пунктове, трафика там е не по-малко интензивен, особено за товарни автомобили на ГКПП „Капитан Андреево“ на границата с Република Турция, съобщават от ГД „Гранична полиция“. Поради ремонтни дейности на ГКПП „Илинден” на българо-гръцката граница пропускателния режим ще бъде затруднен на вход за леки и товарни автомобили през пункта.
Препоръчват се алтернативни маршрути. Поради извършване на ремонтни работи на ГКПП „Кулата” е възможно да има промени в организацията на движението на товарните автомобили през пункта. Трасетата ще се ремонтират поетапно, без да се спира преминаването на превозни средства. Преминаването през всички останали български гранични контролно-пропускателни пунктове се осъществява нормално.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар