12-те закона на Вселената, които НИКОГА да не забравяме!

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Законите на Вселената са правила-насоки, които ни помагат да живеем по най-добрия възможен начин. С тях ние осъзнаваме, че сме част от едно цяло и трябва да търсим хармонията, за да сме щастливи и пълноценни. Те ни насочват в каква посока и как да „вървим“, за да стигнем там, където желаем.

12-те закона на Вселената, които НИКОГА да не забравяме!
 © iStock

1. Закон за божественото единство

Законът за божественото единство е най-важен и върху него стъпват всички останали. Според него ние и всичко около нас е съставено от частици, свързани една с друга и с Вселената. Тоест всичко, което правим, влияе не само на нас, но и на всичко наоколо. Ние трябва винаги да се стараем да постъпваме правилно, да ставаме по-добри, защото действията ни са важни и носят промяна. 


 

2. Закон за вибрациите/ за привличането

Всяко нещо във Вселената има определена вибрация. Никога нищо не е в покой – или се движи, или бива привличано. Освен това хората/ предметите със сходни вибрации се привличат взаимно. За да постигнете нещо, трябва да промените вибрациите си.

 

3. Закон за съответствието

Според закона за съответствието нашите животи са резултат от подсъзнателни модели, които повтаряме всеки ден. Тези модели или ни помагат да напредваме, или ни дърпат назад. За да живеем по-добре, трябва да ги открием и разберем.

 

4. Закон за привличането

Това е Законът за вибрациите в действие. Ние привличаме това, което излъчваме. Ако от нас струи негативизъм, ще привличаме отрицателни събития. Не бива да гледаме на този закон като наказание, а по-скоро като отражение на онова, което сме, мислим и правим.

 

5. Закон за вдъхновеното действие

Според този закон трябва да предприемем действия, за да постигнем онова, което желаем. Всичко може да започне с визия, планове, мечти, но според закона за вдъхновеното действие няма да получим нищо, ако не сме активни.

 

стара душа ли сте

 

6. Закон за постоянната промяна на енергия

Според този закон на енергийно ниво всичко във Вселената се променя и развива. Преди всяко действие има мисъл, а всяка мисъл намира своето физическо проявление в реалността. Представете си, че влизате някъде и сте в много добро настроение. Но там, точно до вас, стои човек, от когото струи негативизъм. Енергията ще се промени – може вашият позитивизъм да намалее. Но ако сте активни, може да работите срещу отрицателната енергия и да я промените към положителна.

 

7. Закон за причина и следствие

Наричат го още Закон за кармата. Всяко действие има последствие. Независимо дали направим нещо добро, или лошо, то в определен момент ще се върне към нас. Според този закон трябва да осъзнаем, че всяко наше действие или бездействие влияе на нас, но и на околните.

 

8. Закон за възнаграждението

Казано по нашенски: „Каквото посееш, това ще пожънеш„. Законът за възнаграждението. Според този закон на Вселената трябва да се трудим упорито и да вярваме, че ще получим отплата. Тя може да не  е финансова, а емоционална или енергийна. Може да е сега, а след време, но това няма значение. Важното е, че старанието се отплаща. 

Тест: Каква магическа сила притежавате?

 

9. Закон за относителността

Нищо не е само добро или само лошо. Всичко и всеки съдържа целия спектър от чувства, емоции и енергии. Затова трябва да се сдържаме от поставяне на етикети и изпадане в крайности.

 

10. Закон за противоположностите

Всичко има своята противоположност. Има светло и тъмно, добро и лошо, негативно и позитивно. Важно е да се научим да разпознаваме, да разбираме и да преодоляваме тези противоположности и да се учим от опита си с тях.

 

11. Закон за постоянното движение

Всичко е в процес на постоянна промяна. Ние трябва не просто да се примирим, но да приемем и да се справим с нея, да вземем най-доброто от всяка ситуация. 

 

12. Закон за даване и получаване

Енергиите за даване и получаване са във всеки от нас. За да съществуваме, те трябва да са в баланс. Трябва да обърнем поглед навътре и да премислим какво получаваме и дали даваме достатъчно на света и хората около себе си. И отново, не бива да забравяме, да не се фокусираме само върху материалното, но и върху духовното, върху всеки дребен детайл.

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар