130 долара. Това е цената за идеално селфи във Виетнам

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Какво се случи до този час?

Все повече деца се заразяват с Ковид, но боледуват ли по-тежко? 

Кой може да кандидатства за американска виза след като Джо Байдън анулира разпореждане на Доналд Тръмп? 

И колко струва идеалното селфи във Виетнам? 

Подробно по темите от деня, чуйте в този Podcast: 

Последвайте ни в: Spotify – Google Podcasts – Anchor – Breaker – Pocket Casts – RadioPublic

А какво ще кажете за това?

13 области в страната ще бъдат изправени тази седмица пред сериозни проблеми със заразата от COVID-19, прогнозира преди ден математикът и член на Националния оперативен щаб проф. Николай Витанов. Според него това са областите Бургас, Велико Търново, Враца, София-град, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Силистра, София-област, Смолян, Хасково и Шумен. Математикът каза още, че ако дифузното разпространение на вируса продължи, е възможно да се подходи към глобални мерки.

На въпроса какви са възможните сценарии за развитието на пандемията от COVID-19 у нас ще отговорят днес учени от БАН, Софийски университет и Нов български университет. Те ще демонстрират Система за дългосрочни прогнозни сценарии, създадена от Института по математика и информатика на Българската академия на науката. През февруари учените представиха доклад, в който описват новата методология. Тя взима предвид броя на леглата за интензивно лечение и предварително заявения план за ваксинации. Методологията е снабдена и с уеб-базиран инструмент, който е свободно достъпен в интернет и може да се използва за практическо прогнозиране на продължителността на пандемията, както и броят на локдауните, необходими за нейното потушаване. 

Ето защо ви питаме:

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар