130 млн. за Европредседателството! Пет-звездни хотели … за да се хвали Борисов колко “хубаво” живеем

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
ЗАТОВА ЩЕ СЪМ ВСЕКИ ДЕН НА ПЛОЩАДИТЕ!

130 милиона за европредседателството! Пет-звездни хотели с по три вида възглавници, ченгета всякакви чешити за да пазят гостите, нови зали, компаньони, червени килими и всякакви майни, за да може Буда да го играе политик и да хвърляме прах в очите на еврослепците колко хубаво си живеем и какви демократи сме!
А във видинската болница ВСИЧКИ АПАРАТИ ЗА ХЕМОДИАЛИЗА СА С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ЕКСПЛОАТАЦИЯ! ПАРИ НЯМА! И доктори няма, има един 70 годишен, един 90 годишен и един трофиран алкохолик три пъти уволняван за пиянство и връщан след това за да не закрият отделението! Болница потънала в многомилионни дългове, без лекари и апаратура, но САНИРАНА ЗА МИЛИОНИ! От които половината откраднати!
ЩО НЕ КАЖЕШ ЗА ТОВА НА МЕРКЕЛ, А БУДА? Нали ти резна лентичката на санираната болница и прибра през Тошев и Гергов милионите?!
Що не кажеш на Юнкер, че събираме с СМС-и левчета за да си лекуваме децата и близките, иначе са обречени на смърт в мутренската ти кочина?! А? Що не им кажеш, че една тяхна нощувка в София струва колкото пенсиите за месец на всички пенсионери в едно средно голямо видинско село? А? Що не им кажеш, че пари за рехабилитиция на децата с церебрална парализа няма, но милиони за охрана на шефа ти Пеевски има?! А?
Що не им кажеш, че самият ти се возиш в бронирана лимузина за 800 000, а за врачанската болница, в която се лекуват десетки хиляди българи, правителството ти даде 300 000 за да не затвори?! А? Що не им кажеш, че в корумпираната ти прогнила „държава“ бизнесмените плащат със суджуци на копоите ти, за да не им затворят фирмите?А?
Що не им кажеш, че крадете дори от храната на децата в детските градини и от лекарствата на онкоболните? А? Що не им кажеш, че дори жените не раждат вече в България, защото не искат да отглеждат децата си в кочината, в която превърна държавата ни ?! А? Що не им кажеш, че идват на гости на мафията и се прегръщат с наркторафиканти и контрабандисти?

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар