150-килограмовият Алф незаконно събира такса за паркиране до плаж Силистар, чупи коли СНИМКИ – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

При положение, че сте тръгнали към плаж Силистар, прочут със закътания си залив и кристално чистата вода, отстоящ на 88 километра от Бургас, бъдете наясно, ченяма как да преодолеете Алф, гумите ви ще бъдат нарязани, а стъклата на колата ви – потрошени. Разбира се, трудно ще докажете кой стои зад вандалския акт. Изключено е да стигнете до райското място в природния парк “Странджа” между Синеморец и Резово, въпреки че концесионерът на плажа е обособил прекрасна зона с чадъри и шезлонзи, има капанче, а златната ивица е с над половин километър дължина и ширина над 100 метра.

Бургаският сайт Флагман.бг показа снимки с потрошени коли, спукани гуми – изобщо всевъзможни вандалщини от страна на Жоро Алфа. Това се случва с коли, спрени на място, което лицето Георги Георгиев с култовия прякор на извънземно от сериал, е решило, че е негова частна собственост.

До този момент няма данни Районната прокуратура в Царево, ОДМВР-Бургас, НАП и Община Царево да са наясно с действията на Алф. А той се разполага вече осма година в преградена от него самия зона, която може да побере 200 леки коли. В момента там са паркирани 100 автомобила и до края на деня със сигурност т.нар. “паркинг” ще се препълни. От всеки Алф прибира по 5 лв. за денонощие.

Ако до броени часове не се вземат мерки, стълкновението между туристи и самия Алф може да вземе и човешки жертви, защото сред по-будните гости на Силистар има и такива, които виждат, че срещу таксата от 5 лв. не получават фискален бон. Но не дай си Боже да се направиш на разсеян и да си оставиш колата без да си дал  петте лева на бариерата.

“Аз, като законен концесионер на морски плаж Силистар, добросъвестно развивам своята дейност и съм инвестирал сериозен финансов и времеви ресурс. Изпълнявам стриктно задълженията си спрямо държавата, наел съм значителен брой персонал и съм създал удобства за туристите. Не съм очаквал, че ще се стигне до това, до което се стигна тези дни”, заяви управителят на дружеството “ММ-Груп Силистар” ООД Кирил Йовнов пред флагман.бг. 

Алф е сложил бариерата върху земеделски земи, а според справка в кадастъра на Община Царево и РИОСВ-Бургас те не могат да бъдат ползвани като паркинг. 

От няколко дни там се разиграват ужасни сцени, защото хората отказват да заплащат таксата, след което обаче получават наказание – потрошаване на автомобилите им.

Алф е криминално проявен и е крайно време да се види кой седи зад него…

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар