Херо Мустафа: България вече може да се разплаща със САЩ на траншове

150 000 долара дава американското посолство на измекяри „журналисти“, които да блокират „руски“ източници, демек всеки, който мисли с главата си, а не е зомби на Херо!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Посолството на САЩ в София на Държавния департамент на САЩ обявява открит конкурс за организации, които да подадат заявления за изпълнение на програма за насърчаване на развитието на независими медии в България чрез обучение на журналисти и студенти по журналистика. Моля те следвайте всички инструкции по-долу.

Приоритетен регион: България

Цели на програмата:

Програмата ще засили устойчивостта на журналистите към руската дезинформация и манипулация В БългарияГрантополучателят ще провежда обучения и семинари за журналисти и журналистика студенти от цяла България (със специален акцент върху тези, които като цяло са недостатъчно обслужвани от подобни предавания, но и включващи влиятелни регионални журналисти извън столицата), откриване и защита от руска дезинформация в сферите на традиционната и онлайн медии. Целта на тези обучения е да помогнат на журналистите да идентифицират и проверят фактите поток от дезинформация, идваща от руски източници.

Цялата оферта на Херо Мустафа можете да видите тук:

https://bg.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/256/Notice-of-Funding-Opportunity-AEECA-Detect-and-Check-Disinformation-training-for-journalists-FINAL.pdf?fbclid=IwAR3z79GUO3BQOVbo_yFSiy17HGBsMqxfZOfL92XMsrhZGORIO59DiFp8V-I

И така, сега ще са накачулят куп измекяри „журналисти“, които охотно да блокират и елиминират всички, които мислят с главите си, но ще са клеймосани като „руска дезинформация“.

Не видяхме онези безумни 4000 рубли, които Путин плаща у нас, според малоумната Лена Гугъла, но ето идат новите продажни измекяри помияри, наричащи себе си иначе „журналисти“. Срещу 150 000 долара харизани от Херо Мустафа да въдворяват нацистка цензура.

Afera.bg

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар