17-годишен обвини Волен Сидеров в побой, той отрича

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

17-годишен младеж обвини Волен Сидеров в побой. Политикът отрича и от своя страна се оплака от репресии. Днес и двамата бяха в Първо районно полицейско управление, за да изяснят инцидента, съобщи bTV.

Според разказа на 17-годишния Пело Кръстев, вчера той е бил бит в заведение на бул. „Витоша“ от лидера на „Атака“. „След като ме видя на улицата, Сидеров излезе от ресторанта и ме хвана за лявата ръка. По-късно започна да ме удря по лицето с шамари и ме удари с коляно в корема. Ударите бяха придружени с фразите: „Ти работиш срещу мене ли?! Мен ли ще следиш?!“, цитиран е младежът.

От полицията официално заявиха, че са реагирали на сигнал за „свада“.

„Разцепена ми е устната, шита е вчера“, заяви Кръстев пред Районното. Пак там Сидеров коментира: „Той си е наумил нещо, нещо са му поръчали… Сега, и да го питам, ще каже, ще измисли нещо. Разкази – колкото искате, писатели – колкото искате, но официалният отговор е, че няма сигнал срещу мен и няма нещо срещу мен, което да бъде повод за някакво разследване“.

Сидеров обяви, че е отишъл в районното управление на полицията не с призовка, а по собствено желание, за да изясни случая. Той не отрича, че се познава с младежа. Пело бил на стаж в партийната телевизия, но не бил нает, защото не бил пълнолетен.

Официално сигнал за побой до МВР не е подаван до момента. В същото време телевизията твърди, че по случая има образувано досъдебно производство.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар