2 млн. българи без ток! На Путин всички “Шахеди”, пуснати заедно, не могат да нанесат такива поражения !

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Малко снежец да падне и територията се блокира. Червен код в главите. Некадърност и тъпота. Затваря се. Пътища и ток няма. Започва притчата за Падналите дървета и екипите. Ротация, дерогация, идиотизация. Малка микроскопична територийка, някога била държава, с шепа изчезващ народец подложен на директиви, безумия, акции, комисии, отъпяване, електронни рецепти, смъртност и ротация. Какво ще каже НАТО, нашия бункер , натовския Шенген за падналите дървета и екипите на място”; “Радвайте се на снега, само той остана безплатен!”: безкомпромисният народен анализ в рубриката ни “Вашите гласове”. Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса. 

 

Шегобиец

2 милиона може да са без ток, шпековия “салам” на “Орехите” може да е 47.50лв, бензина може да е почти 3 лева, деца може да няма останали да се раждат, ѝно важното е, че на Путин му е зле! Ура, другари!

 

Два милиона българи поразени !!

Без ток, без енергия ! Това на Путин всички “Шахеди”, дронове-камикадзе, пуснати едновременно не могат да нанесят такива поражения ! Денков и съ-кретените му са ОМП срещу БГ населението.

 

“ половин милион домакинства” ?

Та това е почти 1/3 българи.

 

три морета а ?

Тоя министър за какво е ? Да ни информира и да дава брифинги ? Да прави анализи и стратегии ? . За какво е нужен министър . Той не е необходим след като 2000000 българи са без ток. В резултат на неговото безхаберие милиони българи са без ток а да оставим щетите ,притесненията ,вредите на милиони хора и т.н. Но той дава брифинги ,интервюта ,че няма ток , щото дърветата са виновни , имат листа и падат от снега и духа вятър. Времето е виновно ,зима е и вали сняг. Пак добре,че хусите още не са дошли да ни отвлекът у Африка !? Вярно държава няма има еврокомисия , имитация и фигуранти лапачи,ама все пак малко морал а и срам трябва да е останал у тия революционери. Иначе празни приказки колкото щеш ,ала бала туп.

 

пътищата на триморците и червения код

Малко снежец да падне и територията се блокира. Червен код в главите. Некадърност и тъпота. Затваря се . Пътища и ток няма. Започва притчата за Падналите дървета и екипите.Ротация,дерогация,идиотизация. Малка микроскопична територийка,някога била държава, с шепа изчезващ народец подложен на директиви, безумия,акции, комисии, отъпяване,електронни рецепти ,смъртност и ротация. Какво ще каже НАТО , нашия бункер , натовския Шенген за падналите дървета и екипите на място.

 

А защо е бил затворен?

А защо е бил затворен? А, сняг имало. Мислих, че е някаква аномалия през юни, но сега погледнах календара — почти декември. Нищо де. Няколко дена непръскане с химии са няколко дена спестени пари в джоба. Никой н е е очаквал такова нещо през зимата тук. Никой. Все пак глобалното затопляне е в силата си и няма как да падне сняг. Никакви шансове няма. Учените го казаха. Политиците го казаха. Икономистите го казаха. Данъците ни го казаха и продължават да ни го казват. Със сигурност е дезинформация на Путин. Няма да гледам през прозореца, че съм затъмнил тука за един американски сериал. Зная, че навън е топло и няма сняг. Зная, че навън е топло и няма сняг. Зная, че навън е топло и няма сняг. Вярвам на глобалното затопляне. Вярвам на глобалното затопляне.

 

тралала

Правителството и държавните институции разчитаха на глобалното затопляне, но уви, на 25-ти ноември зимата взе, че ги изненада. Хубаво, че алхимикът не е минпред на Швеция, че шведите трябваше цяла зима, около 4-5 месеца, да стоят вкъщи. На некадърниците, макар и академични, зимата им е виновна.

 

Cicero

Да свика спешно заседание, за да си подаде оставката този некомпетентник. В края на ноември няколко сантиметра сняг го изненадал…

 

Гражданин

ИЗВЪНРЕДНО? С един сняг не могат да се справят, но искат в Шенген. А шосетата и магистралите ни, потънали в тъмнина, без табели и осветление, пълни с дупки и кръпки? Само един пример пътищата до Ивайловгард и Маджарово, са пълна скръб. Пътувах вечер тъмно като в рог, дупка до дупка. Никакви табели. Питах се, ако един чужденец попадне на тези пътища как ще се оправи?! НИКАК. За така нар. магистрала “Тракия” няма да коментирам. Всички пътуват и виждат какъв “шедьовър” е. Затова не ревете, че заслужавате да сте в Шенген!

 

Мунчо фигурантов

Ма къде са проходимите БТРи , а ? По села и паланки кой ще носи хляба ? 35 см сняг и пътища вода ток спират. Дърветата падат. Червен код. Ами ако хусите дойдат,как натовската техника ще се придвижи да ни защити ? Феноменът да даде указания за излизане от бункера с целия екип и на терен при падналите дървета.

 

Отвратен

Почистването трябва да е в ръцете на общините, а не на частни фирми, които не вършат нищо, освен да прибират нашите пари. Всички дейности, свързани с почистване, ремонти, залесяване на паркове и градиини, осветяване и т.н., трябва да са в ръцете на общините, а не на посредници! Всичик обекти, свързани с националната сигурност – пътища, подземни богатства, води, отопление, осветление и т.н. – в ръцете на държавата! В резултат на непрекъснати “реформи”, държавата и общините се оттеглиха от всичко, а на тяхно място се наместиха посредници. Истинските реформи предполагат не разруха, а градеж в името на социалната сигурност на българските граждани.

 

На Боко магарето

Да помолят Украйна да им даде 1 БТР да издърпат закъсалите! Или да изчакат Брадли да дойде след 20 години….

 

Жълтопаветник

На никой не му пука за глухата провинция.

 

Радвайте се на снега

Само той остана безплатен!

 

“ Заради тежката зимна обстановка”

Все още е есен. Зимата започва от 22-ри декември. Какво ще се прави когато настъпи зима?


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар