2/3 от пътя до затрупаните в Индия работници е разкрит

2/3 от пътя до затрупаните в Индия работници е разкрит

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Индийските спасители са пробили две трети от пътя през отломките към затрупаните 41 работници в срутил се пътен тунел, съобщиха официални лица в сряда, като предупредиха, че следващите 24 часа могат да бъдат критични, посочва Франс прес.

Инженерите работят, за да прокарат стоманена тръба от поне 57 метра през тоновете пръст, бетон и отломки, които делят затрупаните мъже от свободата, след като част от строящия се тунел в северния хималайски щат Утаракханд се срути преди 11 дни.

„Напредваме с бързи темпове. Останете с надежда и се молете темпото да продължи“, добави той и предупреди, че оставащият участък, който все още предстои да бъде пробит, е критиченq каза Махмуд Ахмад, служител на Министерството на пътищата и магистралите, участващ в операциите

Работниците бяха видени живи за първи път във вторник, както КритичноБГ съобщи. Това стана чрез обектива на ендоскопска камера, изпратена от спасителите по тънка тръба, по която се доставят въздух, храна, вода и електричество на хванатите в капан 41 строителни работници.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар