20 мача, 20 нокаута! Ортис ще лети до Австралия за бой с Цзю – Бойни – Бокс

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В първия уикенд на новата година американецът Върджил Ортис (20-0, 20 нокаута) се завърна на ринга в новата си категория супер полусредна и нокаутира ганаеца Фредрик Лоусън за по-малко от рунд (не без ненужната помощ на съдията). После той предизвика австралиеца Тим Цзю (24-0, 17 нокаута), световен шампион на WBO, и получи положителен отговор.

Промоутърът на Върджил, Оскар де ла Оя, подкрепи желанието на своя подопечен и в същото време се опита да му осигури възможно най-добра реклама.

„Ортис дори ще отиде в Австралия и ще го направи”, увери Де Ла Оя. „На първо място трябва да си напиша домашното и да видя кой е промоутърът на Тим, каква е ситуацията като цяло. Но ще направим всичко, което Върджил и екипът му искат. Ние сме на хиляда процента с него.”

„Върджил е истински воин с мисленето на боец от старата школа, който иска да бъде най-добрият, като побеждава най-добрите и обикаля планетата, за да стане световен шампион“, добави Де Ла Оя. „Мисля, че Ортис е най-добрият боец на планетата в момента. Не само в тази категория, а въобще. И съм повече от сигурен, че всеки ще иска да се изправи срещу него. И знаете ли какво? Той е точно тук. Той направи изявление, 20-0, 20 нокаута. Кой друг може да направи това? Той е единственият боец в света, който няма загуба и има 20 нокаута в 20 двубоя. Това е невероятно“.

Източник/ци: gong.bg, dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар