200 агенти на ФБР и ЦРУ са в Словения! Засечено е пране на пари свързано с висши политици в България

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Близо 100 милиарда долара са препрани през Словения за последните няколко години твърдят американските специални служби и в момента в Словения на терен има над 200 агенти на ФБР и ЦРУ които разследват какво точно се е случвало.

Според източници в различни сайтове зад океана се появяват информации в които се твърди, че висши действащи политици от България са препирали пари откраднати от Еврофондове именно от там през банки свързани с Русия и Малта.

Става въпрос за милиарди долари от Русия, Иран, България и още няколко страни, пари с неясен произход за които са предполага, че са свързани с наркотрафик, продажба на оръжие както и откраднати от Еврофондове. Кои са висшите политици от България участвали в схемата в Словения, все още не е ясно, но според американците изнасянето на данните за хората, ще предизвика катаклизми в управлението на страната от Балканите.

Припомняме, че вчера в Давос само на Борисов беше подарена монета от департамента на САЩ, което с днешната информация придобива смисъл, явно американците са решили да намекнат на Борисов, че ще го оставят само с тази монета и ще му вземат всичко друго, което е скрил по света.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар