202-та е годината, в която трябва да изгоним завинаги мутрата Борисов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В България няма водна криза. В България няма бежанци. В България няма ниски доходи. В България няма безработица. В България има инвеститори и всички доходи растат. Мигрантският поток е нулев.

Държавата просперира и отвън ни оценяват много хубаво. Всичко това са думите с които Борисов през цялата 2019 година се хвалеше пред камерата на своят ПР ка във Фейсбук и обикаляше България, като разнасяше на строителите агнета за Гергьовден и раздаваше на най – бедните по 40 лева за коледа.

Докато неговите министри и цялата държавна администрация и тази година получи по 14 заплати и на всичко отгоре на фона на всички проблеми в България депутатите за поредна година си получиха коледният бонус от бюджета на Парламента и нямаше нито опозиция, нито управляващи, които да се противопоставят на това.

В МВР също си раздадоха бонуси след одобрението на Борисов, няма значение, че всичките им мерки за справяне с войната по пътищата не дадоха никакъв резултат и тази година жертвите са 640 загинали, а ранените десетки хиляди. Къщите за гости, които бяха обект на проверка и се оказаха къщи за тъщи, стринки и близки роднини, не само че не се превърнаха в обект на проверка и наказания за онези, които крадат от всички европрограми, но накрая се оказа, че и онези хванатите няма да плащат нищо на никой.

В България няма проблеми според правителството и политиците. В България всичко си е наред, дори сме изпреварили всички комшии по всички показатели, само че в България раждаемостта вече десет години е отрицателна, на ден от територията си тръгват завинаги поне 1000 човека, които заминават на Запад и Изток, за да търсят по – добър живот. Докато от всички държави около нас идват новини как пенсиите им се увеличават в пъти и как заплатите ще надвишават нашите с поне 500 лева.

В България няма корупция, тя е само усещане, но в България има боклук който идва от страни на Европа и ако не бяха италианските полицаи да хванат цял влак с товар за България, надали някоя медия щеше да си позволи да пише и говори по темата.

В България обаче властите не знаели за боклука, понеже явно същите тези власти за замесени и в тази схема. Като онази с апартаментите на Цветанов и животът под наем на финансовият министър Владислав Горанов, който има още няколко апартамента, но се страхувал да живее в тях.

В България ако се издъниш и си от обкръжението на Борисов вместо да си получиш килият с номер в централният софийски затвор, те изпращат посланик където си избереш, Румяна Бъчварова например я изпратиха в Израел, а Пламен Георгиев във Валенсия.

В България има свобода на словото, но пък медиите сами се самоцензурирали, според Борисов и някои други видни представители на политическият живот в България като Вежди Рашидов, Тома Биков, Антон Тодор и напоителният анализатор на Герб – Георги Харизанов.

В България имаме най – модерната апаратура в болниците, защото правителството отпуска много пари за това според едно изказване на Бойко Борисов пред представители на американският бизнес, но пък на центъра на всеки град сме поставили по една метална урна в която да си пускаме пластмасовите капачки от бутилките, за да можем да съберем пари за апаратура на същите тези модерни болници.

В България имаме гаранционни срокове по всички договори за обществени поръчки според министъра на регионалното развитие и кметицата на София от Герб, докато вече цял свят ни се смее, че само тук имаме ремонт на ремонта всеки ден. Дотук всичко е ясно, Борисов си носи розовите очила и ни говори всичко онова, което няма връзка с реалността, но вместо да му се опълчим и да го свалим от власт, всички се примирихме, че няма кой да дойде след него. Няма защото имаме опозция, която е същата като Герб.

Имаме лидер на опозицията, който реално предпочита да събере 50 000 човека на Бузлуджа да друсат маанета, вместо да ги събре на жълтите павета. Имаме опозиция, която много говори, но всъщност бетонира Борисов след всеки вот на недоверие. В България реалността и приказките на Борисов се разминават всеки ден, но за да се оправим веднъж завинаги, Борисов не трябва да бъде слушан, а свален веднъж завинаги от властта.

Това е годината в която трябва да се случи и ще се случи, но не защото задкулисието от пожарникар ще ни направят премиер цигулар, а защото на народа буквално вече му е дошло до гуша от всичките им политически игри и идва време в което ще се случват неща от които на някои политици ще им настръхнат косите….

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_663.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар