2022 – Годината на Тигъра според китайския зодиак

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

2022 е Годината на Водния Тигър според китайския зодиак. Вижте какво да очаквате в Годината на Тигъра, какво представлява като зодиакален знак и кои са цветовете, които ще ви донесат късмет.

2022 - Годината на Тигъра според китайския зодиак

Каква ще е годината на Тигъра и какво ви очаква?

Китайската нова година настъпва на 1 февруари 2022 г. и ще продължи до 21 януари 2023 г. Тя ще премине под знака на Тигъра и елемента Вода. 2022 ще е годината на Водния Тигър. Водният елемент е в своята Ян форма.

Годината на Тигъра ще е объркан, но пълен с енергия период. Периодът ще е изпълнен с увереност, спонтанност и новости. Ще черпите силата и уменията си от динамиката и ентусиазма. 

Бъдете подготвени за неподозирани изненади – и позитивни, и негативни. Когато работите върху нещо, знайте, че във всеки момент може да поеме в различна посока. 

В този период трябва да дадете най-доброто от себе си, повече, отколкото предполагате, за да подобрите живота си. 

Ако пък сте преминали през труден период в живота си, сега е времето да се отдадете на „лечение“, за да намерите отново покой и своето място.

 

Тигърът като зодиакален знак

В китайския зодиак се смята, че периодите, управлявани от Тигъра, са свързани с експанзивност, но и много раздразнителност. Но когато говорим за 2022, трябва да вземем предвид и елемента Вода. 

Водата се свързва със спокойствието в неговата най-върховна форма. Затова любовта и страстта губят своята интензивност. Като цяло връзките и отношенията между хората няма да са толкова наситени с емоции. Но това далеч не означава, че ще се загубят. Точно обратното. Забавянето на темпото ще позволи „поемане на въздух“ и задълбочаване.

Годината на Тигъра ще е много динамична и изпълнена с промени. За да постигнете баланс, трябва да се научите да спирате и да преценявате ситуацията на момента. Умереност в емоциите, спокойствие и постоянно търсене на баланс са ключови, за да премине Годината на Тигъра позитивно.

 

5-те елемента на личността според китайската астрология >>>

Какви сте според годината, в която сте родени! >>>

годината на тигъра

 

Влияние на Тигъра върху останалите зодиакални знаци

В традиционната китайска астрология Водният Тигър е най-малко безразсъден от всички 5 типа Тигри. Но това далеч не означава, че губи от силно изразената си воля или бързия си ум. Най-важното за Водния Тигър е неговата способност да пречиства

Водният Тигър ще има особено силно влияние върху родените под знака на Плъха, Тигъра, Дракона, Коня, Маймуната и Кучето. Това са зодиакални знаци в Ян. Тигърът ще ги направи по-импулсивни. Ще ги освободи от предразсъдъци и така ще им позволи по-свободно да преследват целите си.

За Ин зодиакалните знаци – Бик, Заек, Змия, Коза, Петел, Прасе, влиянието е по-различно. Те ще трябва да влагат повече увереност и плам, за да завършват дейностите си. В противен случай ще се обезкуражават по-бързо от обикновено. Увереността ще им помогне да останат реалисти за способностите си.

 

Водата като елемент

Водата е живот, духовна връзка, зрялост и дълбочина на чувствата и емоциите. Водата в своята Ян форма се характеризира с любезност, паметливост, любознателност, силно развито чувство за наблюдателност, интуиция и будност.

Ако притежавате качествата, свързани с елемента Вода, през 2022, Годината на Тигъра, те ще са още по-ясно изразени и ще ви помагат в трудни ситуации. Водата ще ви помага да взимате по-добре обмислени решения и да сте по-постоянни в периоди на предизвикателства. 

 

Цветовете, които носят щастие в Годината на Тигъра

Има 4 цвята, които ще ви носят късмет в годината на Водния Тигър:

синьо

зелено

червено

жълто

Важно е да знаете, че те не са универсални. Всеки от тях носи късмет в определена област. 

  • Синьото ще ви помогне за преговори, по време на интервю за работа и всичко, свързано с общуване.
  • Зеленото, ако имате нужда да се адаптирате – нов дом, нова работа, нов начин на живот.
  • Червено, ако е нещо, свързано с романтика, любов или посрещане на нов член на семейството.
  • Жълто, ако продавате/ купувате жилище или вършите нещо, свързано с пари.

годината на тигъра

 

Годината на Тигъра: Кариера

Годината на Тигъра е добър период да възродите нещо, отдавна забравено. Ако имате проект, който се е провалил или не се е осъществил, може да му дадете втори шанс през 2022, защото шансовете ви за успех ще са по-големи. Новите и оригинални идеи имат по-голям шанс за успех

 

Годината на Тигъра: Пари

Бъдете особено внимателни, когато става дума за пари. Ако не сте предпазливи, може да загубите цяло състояние за нула време. През Годината на Тигъра многократно ще се изкушавате да действате бързо, но и непремислено. Не се поддавайте първосигналните си желания.

 

Годината на Тигъра: Любов, приятели, семейство

Отношенията с близките ви хора у дома ще са спокойни и хармонични. Егоизмът ще „отстъпи“ крачка назад, за дойдат на преден план общото благо и грижата за околните. 

Бъдете внимателни в любовта. Годината на Тигъра често се свързва с дребни проблеми на любовния фронт. Отношенията са обтегнати и често застрашени от провал. Ако нямате половинка, бъдете особено внимателни, когато сте на любовна среща. Не прибързвайте да се впускате в сериозна връзка, без да знаете намеренията на човека отсреща. Не прибързвайте с изводите и не си изграждайте предварително образ на човека. Дайте си време да се опознаете взаимно. Многото малки крачки са по-важни от малкото големи стъпки.

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар