28 дни без следа от изчезналите баща и 5-годишния му син

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вече 28 дни няма следа от 28-годишния Божидар и 5-годишния му син Ангел от казанлъшкото село Копринка. Близките вече губят надежда, въпреки че издирването им не е спирало нито за миг. Освен полицаи в него са включени дронове, следови кучета, както и горски служители, съобщи Нова телевизия.


Полиция и близки издирват 5-годишно дете и баща му

За последно двамата са били видяни до магазин в селото около 19 часа на 5 март, след което са изчезнали. Били са с автомобил “Мерцедес” без регистрационни тбели. По информация от близки бащата и синът са отишли до магазина, за да напазаруват и да почерпят майсторите, които извършвали ремонт у тях.

Няма никаква причина да изчезнат. Бяхме вкъщи, когато мъжът ми каза, че отива до магазина. Не сме се карали изобщо. Чакаме да се върнат живи и здрави, моля ви се, помогнете ни“, каза през сълзи съпругата на Божидар – Джеврие. 

Божидар е на 28 години, висок е около 165 см, бил е облечен с черно яке с кожени ръкави и черен анцуг. Синът му е бил облечен с шарена блуза с принт на Пипи Дългото чорапче.

Лелята на момченцето – Лилия, обясни, че вече губят надежда, но се надяват някой, ако чуе или види нещо, да се свърже с полицията.

Проверен е бил и язовир “Копринка”, гората край селото и целия район. Следа от изчезналите обаче няма.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар