3 дни преди изборите: 3,8 млрд. долара пращат Борисов зад решетките!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Офшорки изяждат главата на Борисов

Само 3 дни остават до парламентарните избори в България, а Бойко Борисов е напът да изгори преди това. Премиерът се забърка в нов голям скандал, който може да му коства не само поста, но и свободата.

Международно разследване на журналисти от общо 67 държави разкри имената на олигарси и политици с офшорни сметки по най-различни екзотични места из целия свят.

По-неприятното е, че в разследването попада и българин. Това е Бойко Борисов, когото обвиняват, че притежава акции и авоари на Каймановите острови.

Според тези данни българският премиер притежава активи във фондове, които са с акции в най-големите световни корпорации като Google, Facebook, Apple, Walmart, Toyota, Samsung и др.

Участието на Бойко Борисов в тези фондове е стартирало на 26.06.2011 г., като той е инвестирал 100 млн. долара. Днес, 10 години по-късно, състоянието му възлиза на 3,8 млрд. долара, пише Svoboden-narod.eu.

Ако премиерът не успее да докаже произхода на тези пари, е твърде вероятно да му бъде повдигнато обвинение от съда, което да доведе даже до затвор.

Още за Бойко Борисов четете по-надолу!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар