3-те зодии, които ценят най-много интелигентността в партньора

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Всеки човек има определени „изисквания“ към човека до себе си. Тези изисквания обаче могат да бъдат най-различни в зависимост от индивидуалните предпочитания, възгледи и желания. Когато става въпрос за интелигентността като ценна характеристика на партньора, 3 зодии са най-силно привлечени от това качество.

3-те зодии, които ценят най-много интелигентността в партньора
 © iStock

Астрологията може да ни помогне да разберем по-добре всеки човек. Това важи с пълна силна и по отношение на неговите предпочитания, свързани с любовния живот и партньора му. Овенът, например, е силно привлечен от смелостта. Скорпионите се впечатляват от мистерията, а за Раците добротата е най-важна. Някои зодии пък оценяват най-много интелигентността в човека до себе си. Ето и кои са те:

Козирог

Като земен знак Козирогът е основно ориентиран към работата си. Той е способен да вложи дори повече от цялата си енергия в работен проект, защото високо цени професионалната награда и успех. Ето защо представителите на зодия Козирог са силно привлечени от интелигентността в човека до себе си. Те няма да се задоволят с някого, който не отговаря на критериите им за интелигентност. По-скоро биха останали сами, докато се появи правилният, интелигентен партньор.

Добави описание

Близнаци

Въздушните Близнаци са изключително любопитни по природа. Те могат да се интересуват от различни неща – от поп култура до изучаване на човешката природа. По тази причина Близнаците са привлечени от хора, които споделят същата остроумност и емоционална интелигентност. Те искат да имат човек до себе си, който удовлетворява жаждата им за знания и прогрес в тази посока. Интелектуалната стимулация е точно това, за което копнеят най-много представителите на зодия Близнаци.

Добави описание

Дева

За разлика от Козирога, Девата иска да се отличи в името на върховите постижения, а не заради признанието. Представителите на зодия Дева искат да станат най-добрите в сферата, която ги интересува – без значение колко време и усилия ще им коства това. Те са отдадени и изпитват удоволствие от това да се образоват по различни въпроси Девата е критична и държи човека до нея да бъде интелигентен, това е нещо, с което тя определено не би направила компромис.

Добави описание

Прочетете още:

Сапиосексуалност – да бъдеш привлечен от интелигентността

5-те зодии, които най-много обичат да четат книги

Според зодията: Как изглежда вашият мъж мечта?

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар