Херо Мустафа Кирил

30 години България се управлява от американски агенти! Истина е – Колония сме!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Всички журналистки, които минаха през леглото на Бойко Борисов, пипаха му мускула и междувременно обслужваха всяко спуснато ни от американците колониално правителство, днес в един глас куткудякат като мисирки за „четирите хиляди лева от Путин“. Опорка, пусната в обръщение от себеподобната им лека жена съвсем целенасочено.

Чия е идеята? На израелската пиар агенция, обслужваща ПП (трошат пари за глупости:)). Израелските пиари знаят: Конкретното число се запомня, а не дали историята зад него е вярна или не. Затова и Бориславова я изтърси, за да се тиражира и влезе в ежедневна употреба от платени тролове и неплатени обикновени глупаци.

 

Истината е, че Русия не дава нито лев в България. И не защото в днешните тежки условия на противопоставяне със Запада, Русия си примира да е свръхморална, а защото няма нужда. Хората в България я обичат безплатно. Не такова е обаче отношението им към САЩ. В продължение на години американците потрошиха тук милиарди, за да си отгледат една малка и неприятна група от клакьори, които им харчат парите напразно, постигайки с действията си обратен ефект. Няколкото десетки хиляди храненици на НПО-веригите за влияние у нас превърнаха русофилска България, в свръхрусофилска – най-русофилската страна в ЕС. Местният американски слугинаж, съставен предимно от бивши комунистически шофьори и секретарки, треторазредни доносници на ДС и по-младите метреси на мутренския преход, роди уродливи плодове. Накара убедени американофили като мен да се отвратят от примитивната и безкултурна арогантност на Щатите. САЩ плащат директно на наши журналисти, магистрати, политици и анализатори (информацията за това е публична) от 30 години, за да работят като американска агентура на влияние. Вече 30 години България се управлява от американски партийни комисари със сектантски дух. И става все по-зле. Техните български платени чиновници не могат да предизвикат друго, освен потрес. Знам ги поименно и ги познавам добре. Днес същите излъчиха най-некадърното, най-откровено антибългарското, продажно и мошеническо управление в историята на прехода в лицето на Кирил и Асен и то казва всичко за тази общност и този 30 годишен американски колониален глобалистки проект. Зрелищен провал.

Явор Дачков

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар