33-годишният Ангелин осъден на 8 месеца затвор за брутално насилие над куче

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Районният съд в Казанлък осъди на 8 месеца “лишаване от свобода” 33-годишния Ангелин А., извършил брутално насилие над куче през 2019 г. в Мъглиж, съобщиха от прокуратурата.


Задържаха мъж за брутално насилие над куче

Младият мъж е признат за виновен за това, че в двора на селскостопанска кооперация, е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото – проявил е жестокост към гръбначно животно – куче, което подхвърлял в купчини със слънчоглед и пшеница, заравял го в тях, сипвал му в устата от слънчогледа, след което качил в социалните мрежи видеоклип и направил неограничен брой потребители свидетели на извършеното.

Видеото буквално взриви социалните мрежи, а от фондацията “Animal Hope” подадоха сигнал до Районната прокуратура.

Ангелин А. трябва да излежи присъдата си при първоначален „строг“ режим. Наложено му е и обществено порицание. Мъжът е рецидивист – осъждан е за различни по вид умишлени престъпления, сред които кражби и нелегално преминаване през границата на страната.

Решението на районните магистрати в Казанлък не е окончателно. То подлежи на обжалване и протестиране пред Окръжен съд – Стара Загора.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар