Истинско чудо се случи на брега на Черно море. Делфини извадиха икона на Света Богородица и я върнаха на вярващите

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Истинско чудо се случи на брега на Черно море. Делфини извадиха икона на Света Богородица и я върнаха на вярващите. Невероятната случка се е разиграла тази година на брега в град Сочи, Русия.

 

Делфините са едни от най-милите морски създания, с които ни е дарила природата. Няма човек, който да не се усмихне при вида им в морето. Самите те са особено човеколюбиви и подлежат на дресировка. Освен това са дарени с неподозирани възможности, за които дори учените нямат никакво обяснение.

Случката с делфините в Русия няма логично обяснение. Вярващите са убедени, че тя е поредното чудо, дело на всемогъщия Бог.

По време на лятната си почивка плажуващи в Сочи станали свидетели на чудото. Всичко било спокойно, когато дузина делфини доплували до брега и оставили там икона с образа на Пресвета Богородица. След това отново също толкова спокойно отплавали към дълбините.

Пръв до светинята се докоснал бивш войник, който по това време бил на плажа заедно със семейството си. Той прибрал иконата и веднага я занесъл в Москва. Там тя ще бъде изложена в една от най-големите църкви на видно място.

Източник: bgnow.eu

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар